AKP-Cemaat savaşında, özellikle Cemaat’in sızdırdığı ses kayıtları gündemdeki sıcaklığını koruyor. Ancak iddiaya göre; “25 Mart’ta yani seçime günler kala yayınlanacak kaset Erdoğan için öldürücü darbe olacak. Bu kasetten sonra o koltukta istese dahi oturamayacak. Bu kaset Türkiye'de kıyametleri koparacak.” 

İşte konuyla ilgili İnternethaber sitesinden Süleyman Özışık’ın o satırları: 

“(…) Ancak herkesin inandığı, artık cemaat mensuplarının bile inkar edemediği bir gerçek var. O gerçek, yasal olmayan kasetlerin bizzat cemaatin eliyle servis edildiği. Çünkü eskiden gizlice yapılan bu iş artık herkesin gözü önünde yapılıyor. Cemaati savunan kesim, "Yakında piyasaya çıkacak kasetleri izleyince sokağa çıkacak yüzünüz kalmayacak" demekte beis görmüyor.

Geçtiğimiz yazıda tehdit unsuru olarak kullanılan bu kasetlerin içeriklerini ayrıntılarıyla dikkatinize arzetmiştim. Merak eden arşivden o yazılara ulaşabilir.

O yazıyı okuyan herkes günlerdir, "Bir gelişme var mı? Yeni bilgilere ulaştınız mı?" diyerek cevap arıyor.

Evet, yeni gelişmeler var!

O kaset ulaştırılması gereken ele ulaştırıldı. Bu tarihi bir kenara not edin! Kasetin internete servis edileceği tarih, çok büyük ihtimalle 25 Mart olacak! Herkesin günahını vebalini üstlenerek söylüyorum ki, kasetin yayın tarihini, Şefkat Tepe dizisinin senaryosuna onay veren isim belirledi.

"Geride kalan kasetleri unutun! Bu kaset Erdoğan için öldürücü darbe olacak. Bu kasetten sonra o koltukta istese dahi oturamayacak. Bu kaset Türkiye'de kıyametleri koparacak. Bu kasetle ilgili kendini savunmaya ne mecali ve zamanı olmayacak. Herkes ona göre hazırlığını yapsın!" denilerek hüküm verildi.

Kasetin içeriği mi?

Kim bilir! (…)”

Odatv.com