26 Mayıs cuma günü itibariyle gündeme gelen "Mustafa Ceceli boşandı mı?" ile ilgili son dakika haberler gelmeye başladı. İstanbul Aile Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmada çift, avukatlarıyla birlikte hazır bulundu.

Gizlice yapılan boşanma davasında protokol sunan çift, boşanmak istediklerini söyledi. Çiftin 6 yaşındaki oğulları Arın'ın velayeti de aeye verildi. Arın'ın tüm eğitim ve tüm giderleri Mustafa Ceceli tarafından karşılanacak.

mustafa-ceceli-eşi-ve-çocukları

BİR EV VE 3 MİLYON LİRA TAZMİNAT

Boşanma tazminatı olarak bir ev ve 3 milyon TL Sinem Ceceli'ye verildi. Konuyla ilgili Mustafa Ceceli, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınladı.

mustafa-ceceli

MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

2 Kasım 1980 yılında dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır. Ankara'da büyüyen Mustafa Ceceli ilköğretim ve lise eğitimini de burada almıştır

Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanıp okuyan Ceceli 3. sınıfta  Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve İstanbul'da okumaya başladı. 

Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede başlayan Mustafa Ceceli 2009 yılında "Ceceli" albümü adıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmıştır. Daha sonra 2012 yılında "Es" albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 yılında "Kalpten" albümüyle de kalpleri kazanmıştır. 

Son olarak "Aşk için gelmişiz" albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Mustafa Ceceli mütevazi hayatı ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmıştır.

Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan başarılı isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altın Kelebek Ödüllerindeki "En İyi Erkek Sanatçı" ödülüdür.

1 Kasım 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçının bu evlilikten Arın adında bir oğlu vardır. Ceceli 25 Mayıs 2017 tarihi itibariyle eşinde anlaşmalı olarak ayrılmıştır

Kaynak: HABER7.COM