Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) dakika İstanbul Taksim'de yaşanmış olan yıldırı saldırısıyla ilişik açıklamada bulundu. 

İŞTE O AÇIKLAMA; 

Türkiye’nin yürüyüşünü engel olmak arzu edenler çeşidinden sonuç günlerde artarda planlı yıldırı saldırılarını lanetliyoruz. Geçtiğimiz hafta Ankara’da yaşanmış olan saldırının acısı yüreğimizdeki sıcaklığını henüz kaybetmemişken, benzeşim hadisenin İstanbul’da meydana gelmesi bizleri etraflıca yaralamıştır.

İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen yıldırı eylemi, geçtiğimiz günlerde bütünlük açıklaması fail bu şer çemberinin açık açık milletimizin istiklalini gaye aldığını gösteriyor. Terörün manası da, maksadı da korkutmaktır. Fakat bizim İstiklal Marşı’mız “Korkma” niteleyerek başlar. Bizler korkmuyor ve inancımızı yineliyoruz: Türkiye teröre günah eğmeyecek, yıldırı Türkiye’ye günah eğecektir.

Yaşanan acıklı hadiselere hakkında aklı selim olmalıyız. Aksi şekilde farkına varmadan terörün amacına ulaşmasına araştırma görevlisi ergin oluruz. Daha geçmiş yaşanmış olan can sıkıcı vakalarda ulus yerine sağduyumuzu kaybetmediğimiz gibi, dakika de aklıselim içinde bütünlük ve beraberliğimizi korumamız gerekiyor.

MÜSİAD olarak, İstanbul’da yaşanmış olan saldırıda yaşamını kaybedenlere Allah’tan yağmur ve yaralılara da çabuk şifalar diliyoruz.

Kaynak: HABER7.COM