Moda editörleri, ünlüler ve bloggerların bulunduğu etkinlikte, People By Fabrika’nın 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu beş farklı temadan oluşan, her ay yenilecek kreasyonun ilk teması görücüye çıktı. Koleksiyonun ilk teması, Ayşe Deniz Yeğin imzalı marin tasarımlardan oluşuyor. Lacivert, beyaz, gri ve kırmızının hakim olduğu sade, fonksiyonel ve modern koleksiyon davetlilerden yoğun ilgi gördü. Oldukça hareketli geçen etkinlikte koleksiyonu tanıtan tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin, şöyle konuştu:

“Morhipo’nun modern ve şehirli markası People by Fabrika için tasarladığımız kreasyon yeni sezonda Morhipo’nun özel markalarını güçlendirecek. Her ay yeni bir temayla zenginleştireceğimiz People by Fabrika ürünleri stil sahibi kadın ve erkeklerin gardırobunun vazgeçilmez parçalarını sezonlar ve trendler üstü marin temasıyla buluşturuyor. Hem klasik hem casual parçalarla sezon modasına yön verecek ürünlerimizi bugün moda ve trendler dünyasının önde gelen isimlerine tanıtmaktan gurur duyuyoruz."

MORHİPO.COM İLE MODA DEMOKRATİKLEŞİYOR

Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kubanda ise şunları söyledi:

“Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu moda ve trend markaları müşterilerimizle buluşturuyoruz. Bizim en önemli farkımız özel indirim kulübünün yanı sıra sezon ürünlerini de müşterilerimizin kolayca erişebileceği formatta sunmamız. Moda artık demokratikleşiyor, modaseverler artık lüks bir moda markasının çantası ile çok uygun fiyatlı bir ayakkabıyı kombinleyebiliyor. Morhipo.com 5 binden fazla markanın ürününü bir arada sunmasının yanı sıra kendi özel markaları ile de ulaşılabilir fiyatlı trend ürünler üretiyor. ‘People by Fabrika’ Morhipo’nun özel markalarının amiral gemisi olacak. Markamızın hitap ettiği kadın ve erkeği çok iyi tanıdığımıza inanıyoruz ve bu doğrultuda öncelikli olarak kaliteli ve ulaşılabilir fiyatlarda ürünler tasarladık. 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonumuz 5 ayrı tema yani 5 ayrı hikayeden oluşuyor. İlk temamız marin ile yaza hoş geldin dedik. Lacivert, beyaz, gri ve kırmızının hakim olduğu sade, fonksiyonel ve trendy bir koleksiyon ile müşterilerimizin karşısındayız. Morhipo.com’un sunduğu güvenli alışveriş ayrıcalığı ve kolay teslimat uygulamaları ile müşterilerimizin dolaplarını yaza hazırlaması çok kolay olacak."

Kaynak: DHA