Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Milli görüş kavramı, milletimizin tevhid, doğruluk ve hafriyat esaslarına gereğince oluşan kuma evren görüşüdür. Milli görüşe gereğince çelimli bulunan DOĞRU değildir, DOĞRU bulunan güçlüdür' dedi.

Erbakan, Erbakan Vakfı Sakarya Şubesince Serdivan Belediyesi Konferans Salonunda planlı 'Yeni Bir Dünya' mevzulu konferansta meydana getirdiği konuşmada, Sakaryalılarla birlikte araya gelmekten çevre aşırı kıvançlı bulunduğunu söyledi.

Milli görüşçüler ve Necmettin Erbakan'ın yetiştirdiği sorun erleri kendisine bu cins yâd programlarını Türkiye'nin ciharıyek beraberinde yaptıklarını tamlayan Erbakan 'Erbakan'ın öğrencileri kendisine onun ulusal düşünüm davasına cemaat çıkıyoruz. Milli görüşün sorun erleri kendisine geleceğiz, İslam birliğini kuracağız ve zalimleri aşınmış edeceğiz. İslam eğer olmazsa dilediğiniz derece maddesel gücünüz olsun dilediğiniz derece aklınız ve zekanız olsun kullanmakta olanları bahtiyar ederek evren ve öbür yerküre saadetine eriştiremezsiniz' diyerek konuştu.

'Milli düşünüm kavramı, milletimizin tevhid, doğruluk ve hafriyat esaslarına gereğince oluşan kuma evren görüşüdür' diyen Erbakan, şunları söyledi:

'Milli görüşe gereğince çelimli bulunan DOĞRU değildir, DOĞRU bulunan güçlüdür. Milli görüşün temelinde Hak'kı ve haklılığı yüksek avlamak yatar. Erbakan Hocamızın ve zımnında bizlerin görüşü Hz. İbrahim'in görüşüdür, peygamberlerin görüşüdür. Kaynağını İslam'dan alır. Bizim referansımız İslamdır.'

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti, diya gösterileri ve bitirme duaları ile sona erdi.

Kaynak: AA