BURSA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dobruca Sosyal Tesisleri'nde, Bursa milletvekilleri, muhalefet ve anamuhalefet partilerinin il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının, çeşitli kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

Önerileri, talepleri ve değerlendirmeleri dinleyeceklerini dile getiren Müezzinoğlu, "Bursa adına yapılabilecekleri bir ortak akla dönüştürmeye gayret edeceğiz. Hep birlikte daha iyiyi, güzeli, daha hızlı yapabilmenin gayreti içinde olacağız." ifadelerini kullandı.

Müezzinoğlu, Ankara'da bombalı araçla eylem hazırlığındaki 2 teröristin polisin düzenlediği operasyonda ölü ele geçirilmesine ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

"Bu sabah Ankara'da terör eylemi hazırlığı içinde olan 2 teröristin yakalanma anında kendilerini patlatarak, imha etmeleri sonucu ülkemiz, milletimiz, bir felaketten kurtulmuş oldu. Milletimize geçmiş olsun. Bu tür terör eylemlerine emniyet teşkilatımızın gösterdiği yakın takip, duyarlılık ki son dönemde yoğun bir şekilde eylem hazırlığı safhasında önleniyor olması, gerçekten emniyet teşkilatımız açısından teşekküre şayan. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum."

Muhabir: Büşra Nur Özcan


Kaynak: AA