İstanbul'da sabah saatlerinde metrobüste yaşanan kavga oldukça tepki çekti. Genç bir kız ile yaşlı kadının kavgası sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

İstanbul'da dün sabah saatlerinde kaydedilen görüntü insanların tepkisini çekti. Metrobüs durağında araca binmeyi bekleyen 2 kadın yolcu arasında yaşanan kavga, bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedildi.

METROBÜSTE SAÇ SAÇA KAVGA

Youtube'a yüklenen ve kısa sürede ses getiren videoyu bir yolcu kaydetti. İddialara göre metrobüse binmekte yavaş kalan yaşlı kadına bir genç kız tepki gösterdi. Genç kız daha sonra, yavaş hareket eden yaşlı kadına hakaretlerde bulundu. Kadının da genç kıza cevap vermesi üzerine tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Görüntülerde, metrobüs içerisinde dakikalarca bağrışmaların yaşandığı görünürken, grup yolcu da kavgayı ayırmaya çalışıyor. Uzun süre devam eden kavgaganın sonunda genç kız, yaşlı kadına "Sabahın köründe neden sataşıyorsun" diyor. Bunun üzerine metrobüsteki yolcular da genç kıza tepki gösterip, kavgayı başlatan kişinin kendisi olduğunu söylüyor.

Kavga güvenlik görevlisi olay yerine gelmesiyle sona eriyor.

sondakika