ANKARA

Medya İşçileri Sendikası (Medya-İş) Genel Başkanı Hamdi Ateş, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin mesaj yayımladı.

Terör saldırısının yüreklere yine ateş düşürdüğünü vurgulayan Ateş, saldırıyı şiddet ve nefretle kınadı.

Şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyen Hamdi Ateş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye ne zaman kendi sorunlarını çözmek, ileriye doğru bir adım atmak istese karanlık güçler ve onun maşası terör örgütleri hemen harekete geçiyor.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğine bomba atmak isteyen terör örgütleri ve onun arkasındaki güçler şunu çok iyi bilmelidir; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu saldırılar milletimizin birlik ve beraberliğine zerre kadar zarar veremeyecektir. Bu saldırılar, vatanı için canını ortaya koyan milletimizin sağduyusu karşısında hezimete uğrayacak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir.

Dün en son örneğini yaşadığımız kanlı terör saldırıları karşısında üzüntülerini ifade eden Avrupa Birliği ve ABD yönetimini samimi olmaya davet ediyorum. Şehitlerimizin kanları terör örgütlerine karşı iki yüzlü bir tutum sergileyen bu ülkelerin ellerindedir.

Dünkü saldırıda hayatını kaybeden başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Muhabir: Göksel Yıldırım

Kaynak: AA