Ulusal Kanal'da Levent Kırca dönemi başladı. Usta sanatçı Ulusal Kanal'ın yeni genel müdürü oldu. Bugün düzenlenen basın toplantısıyla nöbet değişimi kamuoyuna ilan edildi. Kırca, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Büyükdağlı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan'ın katıldığı toplantıda projelerini anlattı.


Ulusal Kanal'da Levent Kırca'lı dönem başladı. Usta sanatçı Levent Kırca, Ulusal Kanal Genel Müdürlüğü görevini 8 yıldır bu görevi sürdüren Yalçın Büyükdağlı'dan devraldı.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Büyükdağlı, Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan ve Ulusal Kanal Genel Müdürü Levent Kırca'nın katıldığı basın toplantısında, nöbet değişimi kamuoyuna ilan edildi.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Büyükdağlı Ulusal Kanal'ın yakaladığı yükselişi Levent Kırca ile hızlandıracağını vurguladı.
“Ulusal Kanalın yükselişte olan ve milletimizin umudu olan doğru ve gerçek haberciliği yapan Ulusal Kanal'ın Levent Kırca arkadaşımızla beraber büyük bir sıçrama yapacağını hep beraber göreceğiz.”

Ulusal Kanal Genel Müdürü Levent Kırca, görevi millet adına bir emir olarak kabul ettiğini belirtti.
“Bana böyle bir görev verildi Ulusal Kanal'ın genel müdürü olurmusun dendi ben bunu bir emir olarak kabul ettim kabul etmemek söz konusu değildi büyük bir zekle onurla kabul ettim.”

Kırca yeni görevinde ilk hedefin, Ulusal Kanal'ın izlenilirlik oranını artırmak olduğunu kaydetti.
“Ulusal Kanal layık olduğu yere gelmeli en azındna bunu duyurmak mecburiyetindeyiz İnsanlar bunu biliyorlar ama daha çok yaygınlaştırmalıyız .”

Kırca, çalışmalarında halkın desteğine daha çok ihtiyaç duyduğunu belirtti.
“Ulusal Kanal gönüllülerin desteğiyle yaşayan bir kanal bende görevli olduğum şu saniyelerde bir çağrıda bulunmak istiyorum desteklerrinizi bu kanaldan esirgememelisiniz.”

Kırca, görevi teslim alırken yeni dönemde birçok yeni projeye imza atılacağının müjdesini verdi.
“Çocuklarımız için kadınlarımız için programlar düşünüyoruz bizim kanalımızda niçin önemli diziler olmasın niçin önemli bilgi yarışmaları olmasın diye düşünüyoruz.”

ulusalkanal.com.tr