ABD merkezli, dünyanın en büyük otel zinciri olan WyndhamWorldwide Grubu'nun en yaygın ve saygın markası olan Ramada Resort- Kazdağları Termal Otel, imzalanan franchise anlaşması çerçevesinde, Öngen Turizm Ticaret Limited Şirketi tarafından Güre'de inşa edildi. Nisan ayı itibariyle hizmete açılan otel, Ramada'nın dünyadaki ilk termal markası olarak tüm Kuzey Ege Bölgesi'nin, Balıkesir ve Çanakkale illerinin ilk ve tek yabancı zincir tesisi olarak hizmet verecek.

Ramada Resort- Kazdağları Termal Otel'in dağ, deniz, termalden oluşan üç turizm ürününün birarada bulunduğu, dünyadaki tek nokta olarak öne çıkan Güre'de hizmet verdiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öngen, 'Bir yabancı zincir markasının, geldiği bölgenin pozitif algısında, o bölgenin sektörel ve bölgesel tanıtımında artı değer katacağı hepimizin malumudur. Bu gerçeğin bilinci ile hedefimiz, tüm çabamızla bu önemli destinasyon markasını dünyaya tanıtmak olacaktır. Nitekim, çok yakında, 72 ülkede Kazdağları ve Güre isimleri, dünyanın en büyük turizm portallarında dönmeye başlayacak. Normal piyasa koşullarında böyle bir tanıtımın nasıl büyük tutarlara mal olacağını kestirmek zor olmasa gerek. Biz, bölgemizin böylesine etkin tanıtımını yapabilmiş olmaktan son derece gurur ve mutluluk duyuyoruz' dedi.

Otelin 10 bin metrekare kapalı ve 18500 metrekare açık alanda, 400 kişi konaklama kapasitesi ile hizmet verdiğini belirten Öngen, tesisin teknolojinin en son yenilikleri ile donatıldığını dile getirdi. Ramada Kazdağları Termal Otelin bölgedeki kongre oteli açığını da kapatacağını söyleyen Öngen, 'Otelimiz, gerek mimarisi gerekse son derece üst düzeydeki teknik özellikleri, olanakları ve dekorasyonu ile, bölgemizdeki lüks ve kaliteli tesis boşluğunu doldurma iddiası ve gerçeği ile hizmete başlamıştır' dedi.

Kaynak: DHA