Yaklaşık 3 yıldır Düzce'de yaşayan Ema, kardeşi Elnas ve torunu Sahip Sharipov, dün akşam saatlerinde Ema'nın 1 yıl önce boşandığı eşi Servet Öztürk tarafından Aziziye Mahallesi'nde tek katlı evde ölü bulundu. Boğazları kesilerek öldürüldüğü belirlenen 3 kişinin cesetleri, evde geç saatlere kadar süren incelemeden sonra Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cinayetin aydınlatılması için Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'nde özel ekip kuruldu. Evde yapılan incelemede, bulunan bazı delil ve bulgular laboratuvar incelemesine gönderildi. 20 yıldır Türkiye'de, son 3 yıldır da Düzce'de yaşayan Ema ve Elnas Sharipov kardeşlerin son dönemde görüştüğü kişilerin ifadesine de başvuruldu.

İki kardeş ve torunun Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsileri ise tamamlandı. Cenazeleri almak için Gürcistan'dan gelen iki kardeşin yakınlarının da ifadelerine başvuruldu. İfade işleminin ardından cenazeler yakınları tarafından teslim alınarak Gürcistan'a götürülecek. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA