Konya'nın Akören ilçesinde, evinin uğrunda canlandırırken kaybolan ve 9 gündür bilgi alınamayan 6 yaşındaki Yasin Şahin'in ailesi, evlatlarından doğacak güzel ortak haberi bekliyor.

Belkuyu Mahallesi'nde kaybolan önemsiz Yasin'in bulunması düşüncesince İlçe Jandarma Komutanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri kontrol çalışmalarını sürdürüyor.

Foseptik çukurlarında meydana getirilen aramalarda da rastgele ortak ize rastlanmadı. Küçük Yasin'in yaşamı ise acıklı dolu. Dar gelirli ortak ailenin dört çocuğundan bir tanesi bulunan Yasin, artık 4 aylıkken bellek ameliyatı geçirdi.

En iri mutluluğu babası Yavuz Şahin ile efsanevi otlatmaya değerlendirmek bulunan Yasin'e öğretmenleri oyuncak ortak kamyon verene derece on paralık oyuncağı da olmadı. Anne Ümmü Şahin, demincek çocuğunun fay bulunan yegâne oyuncağıyla evladına bulunan hasretini dindirmeye çalışıyor.

'Çocuğumun yüzü aklıma geldikçe gecem gündüzüm birbirine karışıyor'

Baba Yavuz Şahin (37), gazetecilere icra ettiği açıklamada, efsanevi otlatmadan dönüşte değme çağ kendisini karşılayan oğlu Yasin'i göremeyince annesine sorduğunu, 'Çocuklarla oynuyor' yanıtını aldığını söyledi.

Yarım zaman sonradan oynayan evlatların yanına gittiğinde evladını göremediğini aktaran Şahin, o günden bu yana bitmeme fail kontrol çalışmalarında ortak semere elde edilemediğini dile getirdi.

Kendisine baş döndürücü ahlaksız olan, lüp etrafından yegâne başına on paralık ayrılmayan oğlundan doğacak güzel ortak haberin umudunu kurduklarını özetleyen Şahin, şunları kaydetti:

'Bu bebek kuş değilki kalkıp gitsin. Nasıl gören, duyan olmuyor aklım almıyor. Düşmanım olsa da kaçırılsa 'tamam' diyeceğim. Bir düşmanım da yok. Bir imge bekliyoruz. Çocuğumun yüzü aklıma geldikçe gecem gündüzüm birbirine karışıyor. Ben yapılmaksızın da ortak yere gidecek ortak bebek değildi. Kim bilgili ne çekiyor. Sürekli düşünüyorum. Yasin'i dört aylıkken bellek ameliyatı yaptırdım. Yoklukla, acılarla büyüdü çocuğum. Evladımın acısı hala bitmedi. Yasin bulunsa ortak görseniz, üstünde akıllıca aklık giysi güçlü yok.'

'Ne olabilir oğlumu bulun'

Anne Ümmü Şahin (26) ise çocuğunun başına ortak obje gelmesinden fikir ettiğini bildirdi.

Oğlunun bulunması düşüncesince yetkililerden iane talip Şahin, şöyleki konuştu:

'Yasin en akıbet babaannesinden kazanç alıp, ferde oynamaya gitmiş. Bu vaziyete el uzatsınlar, dayanacak gücüm kalmadı. Üzüntümden bayılıp, asap krizi geçiriyorum. Çocuğum yok. Yanıyorum. Allah rızası düşüncesince bizlere iane edin. Allah rızası düşüncesince götürücü getirsin. Ne gecem var, ne gündüzüm. Boğazımdan ortak sokum geçmiyor. Yasin'e özlemimi, acımı, çamaşırlarını koklayarak, okuldan bağış ettikleri yegâne oyuncağına bakarak, 6 maaş bebeğime odaklanarak gidermeye çalışıyorum. Ne olabilir oğlumu bulun. Diğer çocuklarımla ilgilenemez bir hale geldim.'

Kaynak: AA