ERZİNCAN - KEMAL ÖZDEMİR

Türk Kızılayı, Anneler Günü'ne özgü bir tasarımla 25 santilitrelik premium şişelerde portakal bisküvi aromalı-elmalı maden suyu üretti.

Kısa bir süre önce premium segmentine iddialı bir giriş yapan Kızılay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özgü bir tasarımla çocuklar için maden suyu üretimine başlamıştı.

"23 Nisan Kutlu Olsun" yazısının yer aldığı özel tasarım maden suyu portakal bisküvi aromalı-elmalı içeriğiyle çocukların beğenisine sunulmuştu.

Türkiye Kızılay Derneği Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kızılay Doğal Maden Suyu"nu üreten Kızılayın, anneler günü dolaysıyla 10 ayrı dilde "anne" yazısının yer aldığı özel tasarım maden suyu üretimini gerçekleştirdiklerini belirtti.

"23 Nisan konsepti ile yeni bir üretime geçtik"

Bu yıl da yeni bir dizayn ile özel bir tasarımla müşterilerine ve hayırsever vatandaşlara hitap etmek arzusunda olduklarını belirten Bayata, "Türkiye Kızılay Derneği Mineralli Su İşletmeleri Koordinatörlüğünce dizayn edilen 23 Nisan konsepti ile yeni bir üretime geçtik. Daha sonraki süreçte de annelerimizi unutmayalım dedik. Annelerimiz başımızın tacı, başımızın üzerinde yerleri var. Onlar için özel Anneler Günü 'Annem' isimli bir tasarım ile üretim yaptık. Bundan sonraki önemli gün ve tarihlerde Türkiye Kızılay Derneği Mineralli Su İşletmeleri üretim konseptini ona göre dizayn ederek müşterilerimizin hizmetine ürünlerini sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Muhabir: Kemal Ozdemir

Kaynak: AA