ŞANLIURFA

Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile Suruç Belediyesine görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz'ün talimatıyla ilçe genelinde temizlik seferberliği başlatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde sokak, cadde, park ve bahçeler ile okullarda temizlik çalışmaları yapıldı, eski çöp konteynerleri yenileri ile değiştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Yardımcısı Açıkgöz, göreve başladığında gördüğü en büyük sıkıntıların başında temizliğin geldiğini söyledi.

"Daha temiz bir Suruç için çalışacağız"

Bu konuda vatandaşlardan çok sayıda şikayet aldıklarını belirten Açıkgöz, şunları kaydetti:

"Biz de hemen bu sorunu ortada kaldırmak için harekete geçtik. İlçemizin tüm cadde ve sokakları başta olmak üzere eğitim yuvalarımız okullarımızda eskiyen, kullanılmaz halde çöp konteynerlerini yenileriyle değiştirdik. Çalışmalarımız sadece bunlarla kalmadı yine halkımızın ortak kullanımı olarak zaman geçirdiği park ve bahçelerimizdeki oyun parklarını, geçiş yollarını ve kaldırımları boyayarak daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Bu hizmetlerin hepsi halkımız için hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bizler buraya görev yapmaya geldik, halkımızın bize olan güveninin farkındayız. Hizmete aç bir halkımız var maalesef ama beraber daha temiz, daha yeşil, daha düzenli bir Suruç için çalışamaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA