Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, holding ve bünyesinde bulunan şirketlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde azımsanmayacak büyüme ve cirolarında artış sağladığını belirtti.

Kaynak Holding'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016'nın ilk çeyreğini değerlendirmek ve yıl sonu hedeflerini belirlemek üzere holding bünyesinde bulunan, eğitim, tarım, bilişim ve sağlık alanında faaliyet gösteren tüm şirket yöneticileri bir araya geldi.

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Okumuş, toplantıda, holdingin 2016 yılı ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Geçen yıl kasım ayında göreve geldiklerini anımsatan Okumuş, şöyle devam etti

"Kasım 2015'te göreve geldiğimiz Kaynak Holding ve bünyesinde bulunan şirketlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde azımsanmayacak büyüme ve cirolarında artış sağladı. Elde ettiğimiz büyümeyi yine gücümüzü aldığımız milletimiz için harcıyoruz. Kilis'te bir okul yapıldı ve İstanbul'da bir derslik yapmak için çalışmalarımız devam ediyor."

Okumuş, eğitim, teknoloji ve sağlık alanlarının Kaynak Holding olarak her zaman öncelikleri olduğunu belirterek, "Bu alanlarda kazanç sağlamanın yanı sıra milletimize katkı sağlamak da önemli görevlerimizin başında geliyor. Kısa süre öncesinde yeniden yapılandırdığımız şirketlerimiz hak ettiği gücü yakalamayı başardı ve ilerleyen dönemlerde de bu büyümelerinin devam edeceğine inancımız sonsuz. Millileşen holdingimizin yatırımları eğitim, sağlık, teknoloji gibi her alanda artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA