Bir çocuk annesi F.D. kocasının kendisine tokat attığını ve saçını çektiğini iddia ederek boşanma davası açtı. Koca M.D., “Beni aldattı 5 yıldır sesimi çıkarmadım, ama o saçını çektim diye dava açtı” diyerek, karısının ile sevgilisine ait olduğunu öne sürdüğü sevişme görüntülerini mahkemeye “delil” olarak sundu.

İlginç dava Ankara 5. Aile Mahkemesinde geçen hafta görüldü. F.D. isimli bir çocuk annesi kadın “kocasının kendisine tokat attığını, saçını çektiğini sözlü ve fiziksel şiddete maruz kaldığını” iddia ederek, boşanma davası açtı. F.D. ayrıca evlilik birliğinin yürümemesinde kocasının kusurlu olduğunu belirterek maddi ve manevi tazminat talebinde bulundu. 

KOCA 5 YILLIK SIRRI MAHKEMEDE AÇIKLADI

Duruşmana ifade veren koca M.D., karısının yalan söylediğini iddia etti. M.D., “Evlendiğimizin ilk yılında şahsıma posta ile bir CD geldi. İzlediğimde şok oldum. Karım başka bir adamla sevişiyordu, bu yetmiyormuş gibi fantezilerini de kayıt yaptıklarını gördüm. CD’yi karımın sevgilisinin bizzat gönderdiğini öğrendim. Ama içimde sır olarak sakladım. Sonraki yıllar da bir çocuğumuz oldu. Asla karıma şiddet uygulamadım. Son olayda ise aramızda tartışma çıktı. Sadece karımın saçından tuttum o kadar. Ben 5 yıllık aldatmayı gizledim ama sadece saçını çektim diye boşanma davası açıyor” iddiasında bulundu.

M.D. karısı ile sevgilisine ait olduğunu öne sürdüğü sevişme görüntülerinin yer aldığı bir CD’yi mahkeme hakimine “delil” olarak sundu. Duruşma ileri tarihe ertelendi.


http://www.hurriyet.com.tr/buyrun-esimin-seks-kayitlari-haberler-haber-40081505