Kağıthane'de freni patlayan yolcu minibüsü, çarptığı servis minibüsünü de sürükleyerek otobüs durağına daldı. Olayda çok sayıda kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre olay Kağıthane Keçideresi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre freni patlayan yolcu dolu 34 M 4866 plakalı minibüs, 34 EB 0882 plakalı servis minibüsüne çarptı. Freni patlayan minibüs, servis minibüsünü de sürükleyerek Keçideresi otobüs durağına çarptı. Kaza sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza sonrası caddenin savaş alanına döndüğü görüldü.

YARALIYI 'AMELEYAT VAR DEYİP' BAŞKA YERE GÖNDERDİLER

Yaralıyı "Ameliyat Var" Diyerek Başka Hastaneye Gönderdiler

Kağıthane'de meydana gelen minibüs kazasında yaralananlar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil servise getirilen Mert Şahin isimli yaralı, Beyin Cerrahi ameliyatı olduğu gerekçesiyle yeniden ambulansa bindirilerek Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

HASTANE YETKİLİLERİNE TEPKİ

Kağıthane'de yolcu minibüsünün otobüs durağına dalmasıyla meydana gelen kazada yaralanan 7 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan minibüs şoförü Servet Akyol, Serdar Yıldızhan, Mert Şahin, Halil İbrahim Erbay, Erhan Erbay ve ismi öğrenilemeyen bir kadın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Kazada kafasından darbe alan Mert Şahin, sağlık ekipleri tarafından süratle ambulanstan indirilerek sedye ile acil servise sokuldu. Ancak Şahin, kısa bir süre sonra tekrar sedye ile ambulansa bindirilerek Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mert Şahin'in Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin cerrahi ameliyatı olduğu gerekçesiyle başka bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Olayda hafif yaralanan Erhan Abay da Mert Şahin'e eşlik etti. Erhan Abay, "Beyin cerrahide yer yokmuş başka hastaneye gidiyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Kaynak: İHA