Jill Biden ile Ortaköy House Cafe'de karşılaşan Özdemir, izlenimlerini Twitter hesabından paylaştı. Özdemir'in paylaşımları şöyle:

"Biraz önce ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın eşi Jill Biden ve Amerikalı heyet ile Ortaköy House Cafe'de karşılaştık. ABD Başkan yardımcısının eşi geldi diye cafe kapatılmamıştı, isteyen içeri girebiliyordu. Korumalar etrafa dağınık yayılmış oturuyordu. Hesap geldiğinde Jill Biden dahil herkes yeyip içtiklerini kendi kredi kartlarında bölüşerek ödediler. En ilginci ise çıkışta yaşandı. Biraz önce özel kalemi benimle tanışmış ve kartımı almıştı. Çıkışta Jill Biden masamızda durdu ve İngilizce 'Merhaba Cüneyt nasılsın?' dedi. Ben de kendisine 'Türkiye'ye hoş geldiniz' dedim. Evet, insan bu tür 'sıradan' olaylar karşısında gerçekten bazen hayret ediyor! Anormalliğe o kadar alıştık ki, normal şeyler artık anormal geliyor!"

Özdemir'in bu paylaşımı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, Belçika'nın ve Brüksel'in en meşhur meydanlarından Louise'de alışveriş yapmak için mağaza kapattığı haberlerini akıllara getirdi.

ABD Başkan yardımcısının eşi geldi diye cafe kapatılmamıştı, isteyen içeri girebiliyordu. Korumalar etrafa dağınık yayılmış oturuyordu..

— cüneyt özdemir (@cuneytozdemir) 22 Ocak 2016Kaynak: Birgun.net