Saat 16:15'te istanbulda deprem meydana geldi. Deprem yaklaşık 30 saniye sürdü.
İstanbul'da deprem! Son dakika..Bugün İstanbul'da saat 16:10 civarında bir deprem meydana geldi.Adıyaman'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.Adıyaman'da 4.7 şiddetinde deprem! Son dakika.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 08.05'te Adıyaman Akçatepe Tut merkezli 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Çanakkale Saros körfezinde Ege ve Marmara'yı etkileyen bir deprem meydana geldi. AFAD Saros körfezi merkezli depremin büyüklüğünün 6.2 olduğunu açıkladı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ege Denizi'nde Bozcaada açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntı İstanbul'un da aralarında bulunduğu bazı illerde hissedildi.

Depremin merkez üssü Çankkale'de vali yaptığı açıklamada: Şu ana kadar herhangibir can ve mal kaybının yaşanmadığını açıkladı.

 Bugün Adıyaman'da da deprem olmuştu!

Kandilli rasathanesinin verdiği bilgiye göre Adıyaman'daki depremlerin ilki 08.05'te 4,7 şiddetinde Tut ilçesinin Akçatepe koyunun 7.2 km kuzeyinde, ikincisi ise saat 08.15'te ise 4,4 şiddetinde yine Tut ilçesinin Kaşlıca koyunun 6.7km kuzeysatısında meydana geldi.

Bir diğer deprem de Malatya'da meydana geldi. Saat 05.23'te meydana gelen depremin şiddeti 3,2 olarak belirtilirken, merkezi ise Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenenk koyunun 6.1 km güneyi olarak tespit edildi.

Çevre illerden de hissedilen depremlerde, can ve mal kaybının yaşanmadığı bildirildi.