Bu organizasyonu düzenleyenlerden biri olan İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. İsmail Altay, bu etkinliği düzenleme amaçlarını şöyle aktarıyor; 

“Fakültede bulunduğumuz sürece çok güzel anılarımız oldu. Dostluklar geliştirdik. Hepimizin bir yığın öğrencilik anıları oluştu. Mezuniyetten sonra herkes yoluna gitti. Hayat şartları nedeniyle yollarımız ayrılmak zorunda kaldı.Bu süreç içerisinde çok sevdiğimiz dostlarımızdan kaybettiklerimiz oldu. Kimi dostumuzun haberi oldu kimin olmadı. Sevgili dostumuz Nurhayat Hançer ve yakın zamanda Jale Baş Duatepe'yi malesef kaybettik. Hayat malesef böyle...

Hepimiz zaman zaman o eski, masum günleri anımsarız. Ancak o günleri bir daha yaşamamız mümkün değil. Anıları tazelemek, o masum, temiz öğrencilik yıllarını, 1 gecelikde olsa geriye dönüp yaşamak için, eski dostlukları tazelemek ve yeni başlangıçlar yapmak için bunun bir fırsat olacağı düşüncesi ile İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesi 1988-1990 girişli, bütün mezunlarını 19 mayıs 2012 günü saat 19:00’da Cevahir Otel de bir araya gelmeye davet ediyoruz" 

"Gün olarak 19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramını seçmemizin nedeni, kendimizi genç hissetmemizdir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1988-1990 girişli, bütün genç hisseden mezunları bu toplantımıza davetlidir".

 

Etkinlik yemekli olacaktır.

Etkinliğe Katılım ücreti kişi başı 80 TL’dir.

 

Katılacak kişilerin, bu organizasyonu gerçekleştiren Av. İsmail Altay ve değerli dostu Av. İlknur Adiller ile iletişim kurmaları önemle duyurulur.

Av.İsmail Altay    : 0542 314 88 75
Av.İlknur Adiller  : 0532 277 10 28