Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 9-11 Haziran tarihleri arasında İSKİF' 2016 İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı düzenleyecek. 2014 senesinde 2 bin ferdin iş sahibi bulunduğu fuar doğrultusunda bu sene minimum 10 bin ferdin iş sahibi yapılması hedefleniyor.

İŞKUR açıklamasına göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İŞKUR, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) çeşidinden 9-11 Haziran 2016 tarihleri ortada İSKİF' 2016 İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı gerçekleştirilecek.

Bu sene 5. kere düzenlenecek bulunan fuar, İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek. Kariyer ve istihdam mevzulu fuar, 3 devir süresince Türkiye'nin en şişman holdinglerinin de içre arazi almış bulunduğu aşırı sayıda şirketin insanoğlu kaynakları yöneticileri ve ekipleri ile Türkiye'nin kâffesi şehirlerinden mevrut ve iş arayan bireyleri buluşturacak.

10 bin insana iş bulma hedefi

CV'lerin verileceği, beniz yüze iş görüşmelerinin yapılacağı musahabe dalında ziyaretçilere iş sahası için bilgilendirme, istihdama girişlerini teshil ve emek vermek hayatında kalburüstü olmalarını mizan dair delalet ve müşavirlik hizmeti verilecek.

Bu sene ziyaretçi sayısının 100 bin, fuar böylecene iş sahibi olanların sayısının ise 10 bin olması hedefleniyor.

Kaynak: AA