İSTANBUL

Karşılaşmanın arkası esna planlı matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Şenol Güneş, ligde yukarı fazladan müsabakalar yaptıklarını belirterek, 'Kazanmamız müstelzim bir karşılaşmaydı. Golden sonraları oyunun kontrolü bizlere geçti. İkinci yarıda da kontrollü bir futbol oynadık.' biçiminde konuştu.

Antalyaspor'un güçlenmiş bir ekibe eş bulunduğunu vurgulayan görmüş geçirmiş uygulayım adam, şunları kaydetti:

'Rakibimiz, fazlalık futbol oynayan bir takımdı. İlk yarıda ağır gidişatta oynayınca, baskıda geç kaldık. Net durum vermemiş olabiliriz lakin önce 20-25 çağ onlar hücre körpe mevrut futbol oynadılar. Yine de galibiyete yaklaşan yan bizdik. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik dubara kopabilirdi. Bana göre, az buçuk da şüpheyle söylüyorum lehimize 2 ceza vuruşu verilebilirdi.'

Güneş, maç evveliyat bazısı futbolcularının keyif sorunu yaşadığını anlatarak, 'Önceki maçlarımıza uyarınca hâlâ az durum ürettik. Bu da normal. Sağlık problemlerinin birlikte bazısı oyuncularımızın hem performansında azalma bununla birlikte patlayıcı güçte eksiklerimiz vardı. Oyunun tamamında hikmet yerine rakipten aşağıda kalmadık lakin akın yapan, durum üretmesi müstelzim bir ekip yerine bir yukarı ölçüde oynamamız gerekiyordu.' ifadelerini kullandı.

Derbi sorusuna karşılık vermedi

Şenol Güneş, Süper Lig'de oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilişik yorumda bulunmaktan kaçındı.

Bir matbuat çalışanının 'Eksik maçlarınız haysiyetiyle ruhsal üstünlüğün Fenerbahçe'de bulunduğu konuşuluyordu. Artık ruhsal yarar Beşiktaş'a geçti mi ve derbiden bir adet beklentiniz mevcut mı?' sorusuna siyah-beyazlı uygulayım adam, 'Biz üç benek aldık ve bundan ahir Kasımpaşa maçına hazırlanacağız.' yanıtını verdi.

Muhabir: Kemal Çolak

Kaynak: AA