Çankırı’nın Ilgaz ilçesi sanayi mevkisinde, tuğla fabrikasında çalışan işçileri taşıyan 57 DE 199 plakalı minibüs, karşı yönden gelen 34 EL 9969 plakalı otomobille çarpıştı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişinin öldüğünü, 1 kişinin yaralandığını bildirdi.

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi’nde meydana gelen ;trafik kazasında ölenlerin kimleri belirlendi. Kazada otomobil sürücüsü Hasan Kurban (41), Selver Kurban (31), İsmail Kurban (33), Cafer Kas (6), Gülten Kas (39) ile minibüste bulunan Hazer Aşçı olay yerinde öldü. Minibüs sürücüsü Adnan Yurdagül, Şaziye Yurdagül (16), Elif Nur Yurdagül (1), Satı Özdemir’de (47) tedaviye alındığı Çankırı Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Karabük’te yolcu otobüsü devrildi
Karabük’te yolcu otobüsü devrildi. Kazada 5 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Ağrı’dan İstanbul yönüne gitmekte olan 06 AGR 79 plakalı yolcu otobüsü saat 04.00 sıralarında Karabük’ün Eskipazar ilçesine bağlı Dereyolu mevkiinde Musa Efendi Köprüsü üzerinde orta refüjde devrildi.

Kazanın, şoförün uyuması sebebiyle meydana geldiği iddia edilirken, şoför ve 3 bayan yolcu olay yerinde, 1 yaralı da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

50 yaralıdan 12′si Bolu’nun Gerede ilçesine, 38 yaralı da Karabük’teki hastanelere gönderildi. Karabük’teki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Sağlık durumu ağır olan bir yaralı da Ankara’ya sevkedildi.

Cesetler Eskipazar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar arasında 8 çocuğun bulunduğu öğrenildi.

2 yolcu otobüsü çarpıştı: 3 ölü

Denizli’nin Banaz ilçesine bağlı Kocabaş Beldesinde iki yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Banaz ve Denizli’deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


http://sozcu.com.tr/cankirida-kaza-9-olu.html