Takı kavgası, Kağıthane Belediyesi Evlendirme Dairesi Sadabah Nikah Dairesinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Gelin ve damat çifti nikah dairesine yakınları ile birlikte geldi. Nikahları kıyılan çift daha sonra takı merasimine geçti. iddiaya göre; takılar takıldıktan sonra gelinin annesi kızının ve damadının üzerindeki takıları fotoğraf çekileceği için çıkartarak çantasına koydu. Damadın annesi bu duruma tepki göstererek dünürüyle tartıştı. Tartışma büyüdü. Akrabaların da dahil olduğu tartışma dışarıda da devam etti. Kavgaya dönüşen tartışmaya gelinin kuzeni İbrahim Ateş de dahil oldu. Kimliği henüz belirlenmeyen bir kişi İbrahim Ateş'e bıçak ile saldırdı. Bacağından yaralanan Ateş olduğu yere yığıldı. Saldırgan olayın ardından yaya olarak olay yerinde kaçtı. Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İbrahim Ateş'e  ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Ateş Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İsmail Ateş'in bıçaklandığını gören yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri saldırganın eşkalini belirlemek için görgü tanıkların ifadesine başvurdu. Evlendirme dairesinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

ZONGULDAK'TA 17 KİŞİ YARALANDI.. HASTANE BAHÇESİNDE DE BİRBİRLERİNE GİRDİLER 

Olay, saat 22.00 sıralarında ilçe merkezindeki çay bahçesinde meydana geldi. Merve Ç. ile Murat A.'nın aileleri düğün öncesi Karabük'ün Yenice İlçesi'ndeki kız alma töreninde bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma ardından kız tarafı düğünü iptal etmek istedi. Murat A. ve ailesi ise Merve Ç.'nin de isteğiyle düğünü iptal etmedi. Çift, konvoy ile düğünün yapılacağı Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'ndeki çay bahçesine geldi.

Düğünde takıların takıldığı bölüme geçildi. Merve Ç.'nin annesi Ayşe Ç. ile damadın yakınları arasında takıların paylaşımı ve kimde kalacağı konusunda tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda gelin ile damadın yakınları birbirine girdi. Kavgada gelinin annesi Ayşe Ç. ve damat tarafından yaralananlar Gökçebey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastane bahçesinde bekleyen iki grup tekrar birbirine girdi. Polis, havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Aralarında gelinin babası Mustafa Ç., teyzesi Hatice Ç.'nin de olduğu 17 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılardan Mustafa Ç., Simge Y., Sefa E., Mustafa E., İsmail E., Hatice Ç., Yeşim Ç., Safiye Y., ambulansla Zonguldak'taki çeşitli hastanelere sevk edildi. Diğer yaralılar ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca yaralılara müdahale eden 112 Acil Servis Ambulansında görevli acil tıp teknisyeni B.T. de dövüldü. Polis kavgaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/807681/iki_ayri_dugunde_taki_kavgasi..._Gelinin_kuzeni_bicaklandi__18_yarali.html