ANTALYA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu.

"AK Parti'yi durağanlığa mahkum etmeye hakkımız yoktur"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partililere seslenerek, "Dünyanın ve Türkiye'nin hızla değiştiği bir dönemde AK Parti'yi durağanlığa mahkum etmeye hakkımız yoktur. Yeni projelerle, sürekli yenilenen heyecanlarla, daima hedef büyüten bir dinamizmle yoluna devam eden yönetici arkadaşlarımız, elbette hizmetlerini sürdürecektir ama partiyi sırtlayıp götürmek yerine, partinin sırtına binmeye kalkanları kenara çekmek de milletimize karşı sorumluluğumuzun gereğidir." diye konuştu.

"FETÖ ile iltisakı olanları asla barındıramayız"

"Partimizin çatısı altında FETÖ ile iltisakı olanları asla barındıramayız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yol yakınken, nerede FETÖ ile bağlantısı olanlar varsa hemen bize bildirin, anında kapıya koymaya mecburuz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ana muhalefetin başındaki zat, ülkesinin aleyhine işlediği bir suçtan dolayı halen cezaevinde bulunan milletvekili ile ilgili konunun kendisine kadar ulaşmasından endişe ettiği için şimdiden ön almaya, suyu bulandırmaya çalışıyor. Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha... İçeriden değişik haberler alıyorum. 'Buradan çıktım, çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım.' diyor içerideki zat."

Kaynak: AA