Panelin Sunumunu Av.Sevcen CAN’ gerçekleştirdi.
 
Açılış konuşmasını İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Başar Yaltı yaptı. Paneli İstanbul Komisyonu Başkanı Av. Nezire Selçuk yönetti.
 
Panelde, Prof. Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu, Av. Turgut Kazan, Av. Mustafa Gökhan Ahi ve Faruk Kekevi konuşmacı olarak yer aldı.
 
 
Prof. Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu, Ceza yargılamasında hukuka aykırı deliller ve bu delillere karşı başvurulacak hukuki yollar hakkında bilgiler verdi. Çeşitli örnekler vererek sunumunu gerçekleştirdi. Sunumunun sonunda kısaca kendisinin 1979-1983 yıllarında İstanbul Üniversite Hukuk Fakültesinde eğitim gördüğünü açıklayarak, 1980 yılı 12 Eylül Dönemi ile ilgili görüşlerini açıkladı.
Av. Turgut Kazan, Uygulamada hukuka aykırı deliller ile ilgili görüşlerini açıkladı.
Av. Mustafa Gökhan Ahi, Bilişim İmkânlarını kullanarak Sahte Delil Yaratmak konulu sunumunu gerçekleştirdi.
Son olarak panelde, Türkiye Bilişim Derneği Üyesi Mali Müşavir Faruk Kekevi, Bilişimde Yasal Tehditler ve Güvenlik konusunda bilgi verdi. Günlük yaşantımızda kullandığımız sosyal iletişim ağlarından casus programlar gönderildiğini dikkat çekerek tüm katılımcılarımızı örnekler vererek, hayatımıza farkında olmadan casus programlarla giriş yapılabildiğini bildirdi.
Paneli web radyomuzdan 03 Mayıs Salı Günü itibariyle www.radyoadaletinsesi.com adresinden dinleyebilirsiniz.

Haber-Fotograflar Yeşim Turan
Panele ait fotoğraflar aşağıdaki gibidir.