Hendekler ise toprakla kapatılmaya başlandı.

Diyarbakır'ın Sur ile Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçelerinde 10 bin asker ve polisin katıldığı operasyon devam ediyor. Sur'da temizlenen sokaklardaki hendekler, DSİ ve emniyete ait iş makineleriyle kapatılmaya başlandı. Belediyenin yapması gereken çalışmaları DSİ ve emniyet güçleri yapıyor. Kamyonların taşıdığı topraklarla hendekler kapatılıyor. Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesinde 6 mahallede devam eden sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağdur olan esnafa 2 milyon 950 bin lira destek sağlandığını açıkladı. 

YİNE OKUL YAKTILAR: 

Adana'nın Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde, yüzleri maskeli üç terörist, Gülbahçesi Ortaokulu'nu, molotofkokteyli atarak ateşe verdi. Yangında, bazı sınıflarda, öğretmen ve müdür odalarındaki eşyalar zarar gördü. 

SİVİL VATANDAŞI VURDULAR: 

Sur'da teröristlerin ateş açması sonucu seken kurşun yakınlarıyla Melikahmet Caddesi'nde alışveriş yapan N.K'nin (22), sırtına isabet etti. Ağır yaralanan N.K, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. N.K'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

TRENE BOMBALI SALDIRI: 

Terör örgütü PKK, geçtiğimiz salı günü Van'da yük trenine bombalı saldırıda bulundu. Raylara döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle lokomotif ve raylar, hasar gördü. 

Kaynak: HABER7.COM