HAKKARİ

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, kentteki kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen toplantı öncesi konuşan Vali Toprak, devlet idaresinde kamu bürokrasinin yanı sıra kanaat önderleri ve halkın gözünde önem kazanmış, sözü dinlenen kişilerle bir araya gelmenin çok faydalı olacağını değerlendirdiklerini belirten Toprak, düzenledikleri toplantıların çok faydalı olduğuna inandıklarını söyledi.

"Hakkari'de gayet huzurlu bir ortam var"

Hakkari'de devletin ve sivillerin önde gelen kişilerinin bir arada görüntü vermesinin bile çok önemli olduğunu aktaran Vali Toprak, bunun birlik, bütünlük ve dayanışmanın kuvvetli bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

Vali Toprak, şunları söyledi:

"Bu, birlik bütünlüğümüzün, dayanışmamızın ne kadar kuvvetli olduğunun göstergesidir. Hakkari'mizde gayet huzurlu bir ortam var çok şükür. Vatandaşımızın nefes aldığını görüyoruz. Esnaf ziyaretinde, okullara gittiğimde, sokakta yürüdüğümde herkesin gözündeki umut, mutluluk, huzuru gerçekten göze çarpacak şekilde dikkatimi çekiyor ve bizi çok memnun ediyor. Bunu sürdürmek en büyük amacımız."

Daha sonra konuşan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcıları Hasan Ongu ile Bekir Abacı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve kentteki kanaat önderleri katıldı.

Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu

Kaynak: AA