Mehmet SERBES / ADANA

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ogün Maden ile yazıişleri müdürü olan eşi Sultan İncilay’ın 5 yaşındaki oğulları Cevdet Erdem, Mersin’de kiraladıkları yazlık evin 3. kat penceresinden düşerek yaşamını kaybetti.

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Ogün Maden ve eşi Sultan İncilay, adli tatil dolayısıyla izinlerini geçirmek için 7 Ağustos’ta Mersin Tömük’teki deniz kenarında mevcut bulunan Flamingo-8′de yazlık hane kiraladı. Hakim Maden ve ailesi, 8 Ağustos’ta 3.kattaki yazlık kiralık eve yerleşti. İddiaya göre, ailenin en küçük çocuğu Cevdet Erdem, pencereyi açıp havuzda yüzenleri seyrederken dengesini kaybedip aşağıya fena düştü . Küçük Cevdet Erdem, düştüğü yerde yaşamını kaybederken yargıç baba ve yazıişleri müdürü anne sinir krizi geçirdi.

Acı haber Adana Adliyesi’nde çalışan yargıç , savcı, memurları da yasa boğdu. Küçük Cevdet Erdem’in cenazesi Mersin’in Silifke İlçesi Bucaklı Mahallesi’ndeki mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye, aile yakınlarının yanısıra, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK üyeleri, Adana ve Mersin Adliyelerinde görevli yargıç , savcılar ve memurlar katıldı.

Hakimin oğlu yazlıkta pencereden düşüp vefat etti


http://www.arcaajans.com/haber/guncel/hakimin-oglu-yazlikta-pencereden-dusup-vefat-etti/53446/