6 YIL BİRLİKTE YAŞADIK

Sedef Şenkal Demir'in haberine göre, Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi’nde karşı karşıya gelen 2 kadından D.O., eşinden boşandıktan sonra M.K.’nın kocası F.K. ile 6 yıl birlikte yaşadığını anlatarak “Bu dönemde M.K. Giresun’a gitti. Hatta 21 yaşındaki oğlu benim evimde bizimle yaşadı. Kızımla oğlu anlaşamayınca 6 yıllık ilişkiyi bitirdim. Boşanıp benimle evleneceğini söylemesine rağmen sözünü tutmadı. Kocasından ayrıldım. Ama kocası bir türlü beni bırakmadı. İçip içip evime geldi, mecburen içeri aldım. Ben de ona ‘Gel kocanı al’ diye mesaj attım” diye konuştu.

KOCAM SONRA BANA DÖNDÜ

Şikâyetçi M.K. ise D.O.’nun 33 yıllık evliliğinin 10 yılını mahvettiğini dile getirerek “Tamam kocam 6 yıl birlikte yaşadı. Sesimi çıkarmadım. Ama kocam sonra bana döndü.

Bunun üzerine bu kadın çıldırdı ve beni telefonla rahatsız etmeye başladı. ‘Sen işe, kocan koynuma’ diye mesaj attı. 9 kez rahatsız etti. Eşim ondan uzaklaştı ama o peşimizi bırakmadı. Eşimle aramı açmak için benim psikolojimi bozuyor” şeklinde ifade verdi.

‘ARANIZDA ANLAŞIN’

Mahkeme hâkimi , 2 kadından D.O.’ya, F.M.’nin kendisiyle birlikte olduğunu göstermek için şikâyetçi kadına mesaj atarak mağdurun ruh dünyasında sorunlara yol açtığına kanaat getirerek 5 ay hapis cezası verdi. Hâkim kararını açıkladıktan sonra ise 2 kadına “Aranızda anlaşın, adamı kim alacaksa alsın. Bu sorunu derinleştirirseniz birbirinizin yaşamını zehir edersiniz. Anlaşın lütfen” nasihatında bulundu.


vatan