Yeni bir hukuk sitesi yayına başlıyor; www.adaletgundemi.net  Site facebook’da bir sayfa açtı:

https://www.facebook.com/adaletgundemi

HSYK üyesi Hakim Abbas Özdenin  bir Facebook paylaşımı bir araya gelmenin ve  devamının önemine örnek olarak gösteriliyor.

Bilindiği gibi Abbas Özden HSYK seçimlerinde Yargıda Birlik listesinde yer almıştı.

Yayın hayatına girecek olan sitenin hakim, savcı, HSYK üyeleri, avukat ve  hukuk öğrencilerinden oluşan  geniş bir yayın kurulu var.

İşte Abbas Özden'in kendisinin Facebook paylaşımı:

 

adaletgundemi gönderilerinde üyelerine çağrı yaparak facebook sayfasını beğenmeye, arkadaşlarına beğenme daveti göndermeye çağırdı:

 www.adaletgundemi.net adalet ve yasam portalımız, ülkemizin hukuk gündemine tesir edecek, hukuk gündemini-yargı politikasını oluşturacak hukuk sitemiz, çok yakında yayın hayatında..

Sitemiz hakim, savcı,avukat, öğretim görevlisi ve diğer hukukçuların Mesleki sorun, öneri ve hukuk gündemine ait konuları tartıştığı forum;

 Hukuk haberlerinin bir merkezde toplandığı haber; hukuk ve yaşamın yakalandığı mesleğin rutininden uzaklaştığınız blog kısımları;

 Sinema edebiyat sanatsal etkinlikleri içerir diğer bloglarlar, içtihatların ve yargı reformuna ilişkin materyallerin toplandığı kütüphane bölümlerinden oluşmaktadır.

 Sitemizin Genel Kurulunda, HSYK üyeleri, Yargıtay, Danıştay üyeleri,

hakim, savcı, avukat, akademisyen, noter ve diğer hukuk meslekleri mensupları, STK temsilcileri, stajyerler ve hukuk fakültesi öğrencilerinden oluşmaktadır.

 Evet çok yakında yayında olacağız.

 Facebook sayfamızın beğeni sayısını artıralım deriz.



adaletbiz başarılar diliyor.