Bugün yaklaşık 18 milyon öğrenci karne sevinci yaşadı ancak 2 ilden çok acı haberler geldi. Mardin'de bir lise öğrencisi karnesini aldıktan sonra evine dönerken TIR'ın altında kaldı. Osmaniye'de ise 6 yaşındaki bir anaokulu öğrencisi, eve dönerken otobüsün altında kalarak can verdi.

Bir acı haber de Kayseri'den geldi. Ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Seyfi Can Keleş karne almadan bir gün önce gece saatlerinde kendisini kalorifer borusuna asarak intihar etti.

MARDİN

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde karnesini aldıktan sonra evine doğru yola çıkan lise öğrencisi, karşıdan karşıya geçerken TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Edinilen bilgiye göre, Ersoylu mahallesinde bulunan Mardin Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 10'uncu sınıf öğrencisi Gamze Sağlam, karnesi aldıktan sonra eve dönmek için yola çıktı. Uluslararası İpekyolu'nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Sağlam, N.Y. yönetimindeki 42 DMD 20 plakalı TIR'ın altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.

OSMANİYE

Altı yaşındaki Ahmet Ali Tavla, Osmaniye'de Akyar Köyü Anaokulu'nda okuyuyordu. Tavla, karnesini aldıktan sonra evine dönerken özel halk otobüsünün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kaynak: HABER7.COM