Anadolu Ajansının (AA) küresel yazışma ortağı bulunduğu Global PR Trendleri Zirvesi, 25-26 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Birçok ülkede 2011 yılından beri 16 kere planlı zirve, bu sene Excel İletişim ile Algı Yönetimi'nin resmi iş ortaklığında gerçekleştirilecek.

Zirvenin önceki gününde, Excel İletişim ve Algı Yönetimi çeşidinden gerçekleştirilecek 'PR'ın Kahve Falı: Üç Vakte Kadar PR' anlı şanlı celsede PR'ın geçmişi, bugünü ve geleceği karşı değerlendirmeler yapılacak.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi Ajans Başkanı Figen İsbir, zirveye bağlı değerlendirmesinde, Türkiye'nin, yazışma ve idrak yönetimi dinamiklerini deneyimlemek düşüncesince baş döndürücü ibdai ve nazirsiz ortak laboratuvar bulunduğunun altını çizdi.

Zirvenin İstanbul'da gerçekleşmesi düşüncesince herhangi ortak sene yardım sağlamayı hedeflediklerini aktaran İsbir, 'Amacımız hem türkiye iletişimcilerinin baştan sona batıda hayatta olmak mecburiyetinde kalmış bulunduğu mesleksel bilim alışverişini bundan böyle deplasmandan boşaltmak bununla beraber dünyanın ülkemize saf baş döndürücü yönlülüğü ve mesleksel gelişimimizde biriktirdiklerimizi öğrenmesine okazyon sunmak' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA