Mükelleflerimizin Talep ve Önerilerini İletebileceği Mükellef Geri Bildirim Sistemi Yenilenerek Kullanıma Açılmıştır.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından mükellef odaklı ve katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde oluşturulan Mükellef Geri Bildirim Sistemi, yenilenen içeriği ile 2 Haziran 2016 tarihinde Gelir İdaresi Başkanı Sayın Adnan ERTÜRK'ün katılımlarıyla hizmete açılmıştır. Mükelleflerimizin talep ve önerilerini daha hızlı ve kolay iletebilmeleri için sistemin yazılımı ve kapsamı geliştirilmiştir.

Mükelleflerimizin, vergi borcu sorgulama, ödeme, motorlu taşıtlara ilişkin mükellefiyet ve tahsilat gibi bazı işlem taleplerini vergi dairesine gitmeksizin Vergi İletişim Merkezini (444 0 189) arayarak iletmeleri halinde, taleplerine ilişkin sonuçlar elektronik posta aracılığıyla en kısa sürede kendilerine bildirilecektir.

Mükelleflerimizin Gelir İdaresi Başkanlığının merkez ve taşra birimlerinde sunulan hizmetlere yönelik önerilerini Vergi İletişim Merkezini (444 0 189) arayarak ya da www.gib.gov.tr adresi üzerinden iletmeleri durumunda, önerileri ilgili birimlere iletilerek sonuç hakkında kendilerine bilgi verilecektir.
 
 
Mükellef Geri Bildirim Sistemine ulaşmak içintıklayınız


Read more: http://www.muhasebeweb.com/haber_detay.php?id=5865_Pratik_Bilgiler GİB den YENİ SİSTEM#ixzz4AiNnzbhj