Fuat Avni, AKP'nin seçim öncesi sosyal medya hazırlıklarını deşifre etti. Davutoğlu, düğmeye bastı.

Önceden verdiği bilgilerle Twitter’da fenomen haline gelen Fuat Avni, AKP’nin sosyal medya hazırlıklarına ilişkin bilgiler paylaştı.

Fuat Avni, AKP’nin sosyal medya ekibinin yetersiz kaldığını ve troll ekibinin yenilendiğini Twitter’da duyurdu. Fuat Avni, 4 Mayıs itibariyle AKP’lilerin yeni bir sosyal medya kampanyası başlatacağını, “OnlarkonuşurAkpyapar” etiketini kullanacaklarını belirtti. Avni, Davutoğlu’nun da bu etikete destek vereceğini bir gün önceden paylaştı.

BAŞBAKAN, BAKANLAR AYNI ETİKETİ PAYLAŞTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu ise Fuat Avni’yi yine yalancı çıkarmadı. Davutoğlu, Fuat Avni’nin dediği tarihte, Twitter’da şu iletiyi paylaştı:

“Ak Parti 13 yıldır destan yazıyor, gençler #YeniTürkiye’nin gündemini belirliyor. #OnlarKonuşurAkPartiYapar”

Davutoğlu’nun ardından AKP’liler de aynı etiketi paylaşmak için sıraya girdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve birçok AKP’li milletvekili ve milletvekili adayı #OnlarKonuşurAkPartiYapar” etiketini kullanarak paylaşımlarda bulundu. Hashtag dün akşam saatlerinde Twitter’da en çok konuşulanların girdiği dünya sıralamasında da yer aldı.

AKP’NİN SOSYAL MEDYA PLANI DEŞİFRE OLDU

Fuat Avni AKP’nin sosyal medya planını şu ifadelerle deşifre etmişti:

“Avaneleri, Sosyal Medya üzerinde yeterince etkili olamayan Soylu ve Varank’ın trol ekibini yenilediler. Dünyanın en büyük dijtal-siyasal ofisini, YENİ TÜRKİYE DİJİTAL OFİSİ kurduk diyorlar. Dört bölümden oluşan ofisin merkezinde ağzı çok sıkı ve projeleri sızdırmayacak 180 kişi çalışıyor.

Bir haftadır twit yazma çalışması sürüyor. Hedef bu geceye kadar 32 bin twit hazırlamak. En büyük eksiklikleri içerik hazırlamak. Diğer partili ve cemaatçi görünen hesaplar açtılar. Bazı içerikleri ordan girecekler. İl ve ilçe teşkilatları gençlik kolları kullanılarak ve binlerce robot hesapla 100.000 kişilik bir yayma ekibi hedefleniyor.

AK ADAYLAR mecrası takip merkezi olacak. Bütün hesaplar ordan beslenecek. 4 Mayıs 2015′te (bugün) çok büyük bir sosyal medya kampanyası ile projeyi başlatmayı planlıyorlar. Kampanyanın ‘OnlarkonuşurAkpyapar’ etiketine Davutoğlu destek twiti atacak. Kampanya bunun üzerine inşa edilecek. 4 Mayıs’ta yayılacak bu etiket, facebook, instagram v.b. tüm dijital ortamlarda yayılacak. O, devletin parasıyla miting yaparken, Partisi de binlerce Aktrol’ün maaşını hazine yardımından karşılıyor. Hırsızlıklarını ve hukuksuzluklarını örtmek için Sosyal Medya üzerinden büyük bir algı projesi başlatmış olacaklar. Bir kısım hesapların tek işi gazetecileri taciz etmek olacak. Bazı hesaplar da Sosyal Medya’daki etkin hesapları taciz edecek, onlarla diyaloğa girip morallerini bozacak ve onlara küfredecek. Milletvekili adaylarından mail, facebook, twitter, instagram şifrelerini aldılar. Bilgiler Saray’da depolandı. Her bir milletvekili adayı için 11 kişilik sosyal medya ekibi kurdular. 550 yalancının toplam 6050 yamacısı olacak. Yezid’in avaneleri, halkın parasını, yalancı, iftiracı, propagandacı AKP trollerine dağıtıyor. Onlara tavsiye edeceğim etiket, ‘OnlarPlanlarFuatAvniDeşifreEder’. Bunu yaparlarsa, yayılma garantisi de veriyorum. Güzel insanlar, onu yazmayacağım günler yakındır. İlk günden itibaren dedim bu bir süreçtir ve sürecin sonuna geliniyor.”

sözcü
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/fuat-avni-yazdi-davutoglu-yapti-823203/