Uzun süredir sessizliğe bürünen Twitter jurnalcisi Fuat Avni tweet attı.

AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili attığı tweetlerle bir anda twitter fenomeni haline gelen Fuat Avni uzun süren sessizliğini attığı tweetlerle bozdu.

Twitter jurnalcisi Fuat Avni attığı tweette kendisi hakkında gözaltına alındığı ya da yakalandığına ilişkin iddiaları yalanladı. Avni tek tweetinde, “Bana bir şey olduğu yok. ….. faşist oldu!” dedi.

Fuat Avni uzun bir aranın ardından attığı tweetlerde şunları söyledi;

“Faşizmine ima yoluyla olsa bile kimsenin karşı çıkmasını istemiyor. Medya yeniden dizayn ediliyor. Medyayı dizayn görevini Lutfullah’a vermiş durumda. İşe MİT’in Küçük adamından başladılar. Lutfullah ve Yiğit birbirlerinden hazmetseler de bu konuda birlikte hareket ediyorlar. Küçük’ün Perinçek’in adamı olduğunu rapor ettiler.  Küçük’ün Perinçek’i övüp durması ve onun kanalına çıkması bardağı taşıran son damla oldu. Lutfullah ve Yiğit’in hedefinde Koru ve Göktürk’ten sonra şimdilik Beki ve Etyen var. Kimi sevmiyorlarsa jurnalliyorlar. Medya dizayn raporu hazırlandı. Faşizme sıcak bakmayan ve Dilipak gibi boşboğazlık yapan bazı islamcı gazeteciler de listede. Avanelerinin yeni savaş alanı medya. Birbirlerini medya üzerinden yiyorlar. Kurtulmuş’un TRT’de etkin olmasına karşılar.  Kurtulmuş’un TRT’de, istediği gibi at oynatmasından rahatsız olan avaneler, bunu defalarca rapor ettiler. Kulağı çekilecek.  En büyük zaafı medya. Doğan’a son bir şans verildi. Buna rağmen en küçük hatasında kalemi kırılacak.”


http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/fuat-avni-geri-dondu-2-1044085/