Fuat Avni Savcı Bharara'nın yargılaması bittiğinde "Cumhurbaşkanı'nın ülke dışına" çıkamayacağını yazdı.

Fuat Avni Saray'da son yaşanan gelişmeleri aktardı


1. F...t sonunun yaklaştığını bildiğinden tek kurtuluş olarak gördüğü başkanlığa bir an önce geçilsin istiyor.



2. Savcı Bharara tarafından hazırlananReza Zarrab iddianamesi Saray’ın hukuk danışmanları tarafından tercüme ettirildi.



"YARGILAMA BİTTİĞİNDE CUMHURBAŞKANI ÜLKE DIŞINA..."



3. Metin Kıratlı, 'İddianamede çok sayıda bilgi ve belge var. Yargılama bittiğinde Cumhurbaşkanımız ülke dışına çıkamaz hale gelebilir' dedi



4. Avaneler, iddianame hakkında F...t'e bilgi vermekten korkuyorlar. F....t'tentekme tokat dayak yemeyen neredeyse kalmadı.



5. Zarrab tutuklandığı günden beri İsrafsaray’da kimsenin yüzü gülmüyor, ortam çok gergin. F...t'e iyi bir şey bile söylenemiyor.

 

"EN BÜYÜK BEDELİ ÖDEYECEK KİŞİ HAKAN FİDAN"



6. İddianame içeriğindeki çarpıcı bilgi ve belgeler hakkında arzda bulunulması halinde F....t'in nasıl tepki vereceğini kimse kestiremiyor.



7. Avaneler, komik adamlar 'İddianamenin içeriğini keşke Fuat Avni yazsa da bizi bu yükten kurtarsa' diye aralarında şakalaşıyorlar.



8. Fahri Kasırga, Metin Kıratlı, İbrahim Kalın. Üçünüzden biri acı gerçeği söylemek zorunda. Belki de bu gece çağrılırsınız.



9. F...t, faturayı kime kesecek, bakalım hanginizi tekmeleyecek, hep birlikte göreceğiz. En büyük bedeli ödeyecek kişi belli, Hakan Fidan.

 


10. F...t Fidan’a 'Bu adamı bir şekilde konuşamaz hale getirin’ demişti. Fidan bir türlü bu emri yerine getirmedi.

 

11. Fidan 'Uygun vasatı bekliyoruz' diyerek F...t'i uzun süre oyaladı. Reza’nın tutuklandığı haberi gelince F...t tam anlamıyla kudurdu.

 

12. Geçenlerde İsrafsaray'a hiçbirimizin tanımadığı esrarengiz bir adamın ziyareti oldu.

 

13. Esrarengiz ziyaretçiyle İbrahim Kalın görüştü. Görüşme sonrası Kalın 'Zarrab’ı CIA ajanlarına MİT teslim etmiş' demeye başladı.

 

14.Kalın, Zarrab’ın ABD’ye götürülüşünden Hakan Fidan’ın sorumlu olabileceğini ima edip duruyor. Fidan'ın ayağını kaydırma hesapları yapıyor

 

15. Karanlık bağlantıları olan Kalın, F...t'in gölge genel sekreteri gibi davranıyor.

 

19. Başbakan olma hayalleri kuran Binali de Kalın’dan hiç haz etmiyor. İsrafsaray'da entrika eksik değil.

 

18. Kalın’ın tavırlarından Genel Sekreter Fahri Kasırga, Genel Sekreter Yardımcıları Nadir Alpaslan ve Metin Kıratlı çok rahatsız.

 

17. Kalın her defasında 'Olur mu kardeşim? Ben CB ile istediğim an görüşüyorum, protokolde en önde olmam gerekir' diye söylenip duruyor.

 

16. Kalın'ın protokol sıralamasında yeri normalde genel sekreter yardımcıları arasında üçüncü sırada. Bunu kendine yediremiyor.

 

http://www.haberdar.com/gundem/fuat-avni-en-buyuk-bedeli-odeyecek-kisi-hakan-fidan-h25292.html?mnst=9057