43 dk.43 dakika önce
1. Narsist ve avaneleri timsah gözyaşı döküyor. IŞİD onların eseri. IŞİD'i kendi elleriyle büyüttüler.

41 dk.41 dakika önce
2. Türkiye'yi IŞİD'in eğitim, transfer ve lojistik üssü haline Narsist ve avaneleri getirdi. Bu acıların yaşanacağını defalarca yazdım.

39 dk.39 dakika önce
3. Narsist'in bilgisi dahilinde, Fidan'ın kontrolünde Türkiye'de, IŞİD'e militan toplama merkezleri var.

36 dk.36 dakika önce

4. Göçmen Toplama Merkezi adı altında çalışan legal görünümlü yerlerde MİT'in illegal birimleri IŞİD’e eleman devşiriyor.
35 dk.35 dakika önce

5. Başta İstanbul olmak üzere IŞİD’e eleman sevkiyatı yapılan 70 farklı nokta var. Binlerce insanı devşirip IŞİD askeri haline getirdiler.
32 dk.32 dakika önce

6. Zeytinburnu’nda IŞİD’e eleman kazandıran karargah, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Topkapı’da IŞİD’e eleman temin eden merkezler var.
28 dk.28 dakika önce

7. Esenkent’te Halil İbrahim Yılmaz yönetimindeki Sosyal Yardımlaşma Derneği IŞİD’e eleman ayarlıyor. H.İ.Yılmaz, Efkan’ın kuzeni.
27 dk.27 dakika önce

8. IŞİD'in başındaki Bağdadi’nin kardeşi İstanbul’daki Göçmen Toplama Merkezi’ne gelerek MİT'çilerle çalıştı. Gelişini Fidan koordine etti.
24 dk.24 dakika önce

9. Bu merkezlerde militanlara para, sahte pasaport ve kimlik ayarlanıyor. Belli bir süre barınmaları ve beslenmeleri sağlanıyor.
21 dk.21 dakika önce

10. İsim, soyisim değiştirme ve pasaport alımını kolaylaştıran yasa militanların rahat dolaşımını sağlamak için Fidan'ın talebiyle çıkarıldı.
17 dk.17 dakika önce

11. Türkiye'de binlerce militan yetiştirildi. Konya-Kırşehir-Bolu-Sakarya-Bursa-İstanbul-Tekirdağ hattı IŞİD militanlarının kışlası oldu.
15 dk.15 dakika önce

12. Sakarya Akyazı ilçesi ve İnönü Yaylası’nda IŞİD kampları var. Pamukova’da el konulan Cem Uzan'ın çiftliğinde IŞİD'çiler eğitiliyor.
12 dk.12 dakika önce

13. Uludağ’ın iç kesimlerinde IŞİD’e kamp yerleri tahsis edildi. Ayrıca Konya Meram’da IŞİD kampları var.
10 dk.10 dakika önce

14. Militanlar eğitimin ardından Suriye'ye yollanıyor. Orada savaş pratiği kazanıyorlar. Suriye'deyken irtibat devam ediyor.

9 dk.9 dakika önce

15. Suriye'deki deneyimden sonra içlerinden gözü kara olanların mülteci kılığında Avrupa'ya geçişleri sağlanıyor.

8 dk.8 dakika önce

16. Hizbullah, İBDA-C ve selefi radikal örgütlerle ilişkili olan kişiler de IŞİD’e eleman olarak servis edildi. Aralarında MİT'çiler de var.

6 dk.6 dakika önce

17.Hizbullah ve diğer terör örgütlerindeki üst düzey militanların yakınları, Narsist-Fidan organizatörlüğünde devlette kritik yerlere atandı.

8 dk.8 dakika önce

18. Fidan pis işlerini stratejik düşünce kuruluşları ve özel güvenlik firmaları üzerinden yapıyor. Legal görünümlü, illegal yapılar.

6 dk.6 dakika önce

19. SADAT, Terörist Eğitim Organizasyonu gibi çalışıyor. Yıllardır bünyesinde radikal tiplere askeri eğitim veriyor.

5 dk.5 dakika önce

20. SADAT, Çetin Güvenlik, Stratejik Düşünce Enstitüsü ve Sancak Akademi gibi yapılanmalar tümüyle MİT güdümünde.

3 dk.3 dakika önce

21. Narsist terör örgütlerini kontrolü altında tutarak yön veriyor. İçerde ve dışarda hedeflerini bu şekilde gerçekleştireceğini düşünüyor.

10 dk.10 dakika önce

22. Başkan olup ölene kadar Türkiye'yi demir yumrukla yönetmeyi ve kendisinden sonra ülke yönetimini ailesine miras bırakmayı hesaplıyor.

5 dk.5 dakika önce

23. Narsist, kendisi için tehdit gördüğü ülkelerin üzerine terör örgütlerini salıyor. Dünyanın başına musallat oldu. Bu suçları dosyalanmış.

3 dk.3 dakika önce

24. AKP Gençlik Kolları, Osmanlı Ocakları, Osmanlı Torunları Derneği ve bazı tarikatlardaki saf gençleri kandırıp kamplara yolluyorlar.

37 dk.37 dakika önce

25. Bazı tarikatlara sızan emekli TSK ve kamu personelleri oradaki gençleri IŞID kamplarına yönlendiriyor.
34 dk.34 dakika önce

26. Osmanlı Torunları derneği, IŞİD’in önemli eleman kaynaklarından biri. Derneğin başkanı İsa Üçüncü MİT'e çalışıyor.
32 dk.32 dakika önce

27. Fatih’te uyuşturucu bağımlısı gençleri ıslah için kurulan Gençlik ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği, müptela gençleri IŞİD'e yolluyor.

30 dk.30 dakika önce

28. IŞİD bu müptela gençleri, motivasyonla ve bolca uyuşturucuyla canlı bomba haline getirip katliamlar yaptırıyor.

29 dk.29 dakika önce

29. IŞİD kamplarına silahlar MİT'ten gidiyor. Militanlar silahları kullanma eğitimini SADAT bünyesindeki eski asker ve polislerden alıyor.

27 dk.27 dakika önce

30. SADAT'çı Adnan Tanrıverdi, kendince Halife Ordusu kuruyor. Narsist, Adnan'ı desteklemeleri için Bozdağ ile Şentop'u görevlendirdi.


25 dk.25 dakika önce

31. Derinlerin karanlık adamı Dilipak SADAT'ın resmi danışmanı. Dindar görünümleriyle dindarlara en büyük zararı veren yılların ajanları.

24 dk.24 dakika önce

32. MİT'te Suriye’deki radikal örgütler masasında çalışan Ozan Kıran’ın babası Fethi Kıran da SADAT yöneticilerinden, MİT'e çalışıyor.

22 dk.22 dakika önce

33. Narsist'in dünürü Bilal'in kayınpederi Orhan Uzuner de SADAT yöneticileriyle birlikte hareket ediyor, Narsist'e bilgi veriyor.

19 dk.19 dakika önce

34. Güvenlik kuvvetleri tarafından IŞİD’e yönelik yapılacak operasyonlar Narsist’in talimatıyla, resmi makamlarca engelleniyor.

18 dk.18 dakika önce

35. Kayseri Bedir Gençlik Kolları Derneği’nin IŞİD’e katılım sağladığı belgelenmesine rağmen, konu Kayseri Valiliği’nin emriyle kapatıldı.

16 dk.16 dakika önce

36. Teröristlerin eğitildiği kamplardan o bölgenin AKP'li belediye başkanlarının haberi var. Kamplara yiyecek, içecek, giyecek yolluyorlar.

15 dk.15 dakika önce

37. Sebep oldukları kötülüklerin resimleri, videoları mahkemede delilleriyle önlerine konduğunda söyleyecek tek sözleri kalmayacak.

12 dk.12 dakika önce

38. Yurtdışında yaralanan IŞİD’çiler Türkiye’deki sağlık kuruluşlarında ücretsiz tedavi ediliyor.
11 dk.11 dakika önce

39. İstanbul Başakşehir 4. Etapta bazı bloklar, yandaş hastanelerin himayesinde yaralı IŞİD militanlarının tedavisine ayrıldı.
9 dk.9 dakika önce

40.Sakarya’daki Fırıncı Adnan yaralı IŞİD’lileri Emine Erdoğan’ın Medical Park hastanesinde tedaviye getirenlerden. Her adımları belgelenmiş.

6 dk.6 dakika önce

41.Körfez ülkelerinden kargo uçakları ve gemilerle gümrüksüz, seri numarasız getirilen silahların IŞİD’e sevkiyatı MİT kontrolünde yapılıyor.

4 dk.4 dakika önce

42. Levent Göktaş ve ekibi, para, nüfuz ve menfaat karşılığında IŞİD'e silah sevkiyatını yürütüyor. MİT Müsteşarlığı için anılması bundan.

2 dk.2 dakika önce

43. IŞİD’e mühimmat sağladığı için uluslararası arenada kara listede bulunan Nitromak ve Metkim şirketlerine Savunma Bakanlığı ihale veriyor.