Twitter'da hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yazdıklarının doğru çıkmasıyla fenomen haline gelen Fuat Avni bomba paylaşımlarda bulundu.
Fuat Avni, "Gülen'in iadesi konusunda örtülü ödenek kullanılıyor. Yurt dışındaki birçok hukuk bürosuna çuvalla para ödendi. Sonuç alınamadı. İbrahim Kalın, iade ve okulların kapanması konusunda herhangi bir şey yapamadığından Yezid'den iki günde bir azar işitiyordu" şeklinde takipçilerine aktardı.

'HER YOLU DENEYİN'

Fuat Avni, "Yezid, avanelerine 'Her yolu deneyin. Gülen'in iadesini sağlayacak ve yurt dışındaki okulları kapatacak bir yol bulun' dedi. Sinirlioğlu'nun ve Fidan'ın yoğun araştırmaları sonucu İbrahim Kalın İngiltere'de Amsterdam Hukuk Bürosu ile irtibat kurdu. Avaneler toplantıda 'Bu hukuk bürosuna illegal işler dahil yaptıramayacağımız hiçbir şey yok' dediklerinde Yezid hayli keyiflendi." diye duyurdu.

'MAFYATİK YÖNTEMLER KULLANAN HUKUK BÜROLARIYLA OMUZ OMUZA VERMİŞ'

"Türkiye'de mafya ile anlaşan Yezid, uluslararası arenada da mafyatik yöntemler kullanan hukuk bürolarıyla omuz omuza vermiş" diye tweet atan Fuat Avni, "Türkiye'nin itibarı sıfırlanıyor. Karanlık adamlar, Afrika'daki okulları terör yuvası diye tanıtmak için her yola tevessül ediyor" diyerek takipçilerine bildirdi.

İŞTE FUAT AVNİ'NİN ATTIĞI O TWEETLER

[Haber görseli]

[Haber görseli]




[Haber görseli]


[Haber görseli]


http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/392247/Fuat_Avni_den_carpici_Erdogan_ve_Gulen_bombasi.html