Sosyal medya fenomeni ve kimliği bilmeyen şahıs Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a faşist diyerek, Cumhurbaşkanının aklındaki Suriye planı olduğu iddia ettiği düşüncelerini yazdı.

Fuat Avni’nin Yazdıkları

1- Faşist'in, Suriye'ye girme planı yaptığını başından itibaren yazdım. Fidan'ın karanlık adamları uzun zamandır zemin oluşturmaya çalışıyor.

2- İki yıldır asker üzerinde her türlü baskıyı yapmasına rağmen, onun muhakemesiz kararlarına kimse aldırış etmedi.

3- Fidan'ın karanlık adamları çift taraflı hareket ederek, Faşist'in istediği mimvalde raporlar düzenleyip güvenlik birimlerine gönderiyorlar.

4- Faşist ile Davutoğlu'nun mutabık olduğu tek konu Suriye'ye girmek. Faşist, kendisinden rol çalındığı için köpürüyor.

5- Avanelerin 'David bu işten karlı çıkacak, kendisini muzaffer bir komutan gibi takdim ediyor' demesi onu iyice çileden çıkarttı.

6- 'Muhaliflerin arkasında bu var, ben ona başbakanlık verdim o ihanet ediyor' diye söylenen Faşist, Davutoğlu'na karşı bilenmiş durumda.

7- Faşist, ‘Evini, eşini, işini değiştirenlere partide yer yok’ manşetini gördüğünde ‘Bu adam kuyumu kazıyor hainlik yapıyor’ demişti.

8- 'Davutoğlu'nun danışman ve korumalarına dikkat edin' dedi. Kendisini dinlemelerinden korkuyor, şüpheciliği hastalık boyutlarında.

9- Muhtarlar başta olmak üzere medya mensupları, yabancı konuklar, milletvekilleri hatta bakanlar bile didik didik aranıyor.

10- Davutoğlu'nun yurt dışına çıkmasından, diğer liderlerle görüşmesinden çok rahatsız olan Faşist, elinden gelse bunu yasaklayacak.

11- Faşist, Davutoğlu'nun diğer liderlere ülkeyi daha iyi yönetirim dediğini ve onlarla iş birliği yaptığını, söyledi.

12- Çavuşoğlu'na, 'Bundan böyle Türkiye'ye gelecek bütün ziyaret davetlerini bana yönlendireceksiniz' talimatı verdi.

13- Çavuşoğlu ne yapacağını bilemez durumda. Türkiye'ye gelen heyetler Faşist'le değil Davutoğlu ile görüşmek istiyor.

14- Davutoğlu'nun ekranlardan 'Arkadaşlara talimat verdim' şeklinde konuşmasını her duyduğunda Faşist, adeta öfke nöbetleri geçiriyor.

15- Avaneler, Faşist'e 'Efendim hassasiyetleriniz konusunda çok uyardık ama  bizi dikkate almıyor' dediler.

16- Davutoğlu ne konuşuyor, nerede nasıl hareket ediyor, her şey avaneler tarafından Faşist'e rapor ediliyor.

17- Son toplantıda, Davutoğlu'nun Faşist'le ilgili 'cahilin biri' dediği bilgisi gelince avaneler bunu hangimiz söyleyelim kavgası yaşadılar

18- Faşist'ten dayak yiyeceğinden korkan avaneler, Davutoğlu'nun Faşist'e cahil dediğini ona aktarmadılar. Kıvranıp durdular.

19- Faşist, Davutoğlu'nu ve onun yönlendirdiğini düşündüğü muhalifleri kendisi için tek rakip olarak görüyor.

20- Başkanlığı takıntı haline getiren Faşist, muhalifleri kast ederek 'Başkan olduğum gün bu hainlerin hiçbiri evinden çıkamayacak' dedi.


http://www.turkhaber24.com/haber/89/fuat-avni-cumhurbaskani-erdoganin-suriyeye-girme-planini-yazdi