Feyzioğlu, yakın çevresi tarafından, TBB Yönetiminden bazı kişiler dahil, “Gündemi değiştirmek, yolsuzlukları kapatmak, hükümetin önünü açmak ve nihayet hükümet ile işbirliği” yapmakla suçlanırken  bu kez AKP sözcüsü Hüseyin Çelik’ten ağır eleştiriler geldi ve bir iddiaya göre Adalet Bakanı Bekir Bozdağ görüşmeyi iptal etti.

Hüseyin Çelik, Feyzioğlu’nu şov yapmakla, mahkum, sanık ve ailelerinde büyük beklentilere neden olmakla suçluyor, şöyle diyor:

“Başkan şov yapmaya devam ediyor. Ben hiçbir siyasetçiye güvenmem diyor. Başbakanla görüşüyorsunuz ve ben başbakana güvenmiyorum diyorsunuz. Feyzioğlu'nun siyasete sıcak bakmamasının nedeni rahmetli babası Turhan Feyzioğlu'nun siyasette her zaman hüsrana uğramış olmasından olabilir. Sayın Feyzioğlu siz bu usulle fayda sağlayamazsınız.

-Sayın Feyzioğlu'nun istediği iade-i muhakeme değil, sıfırdan muhakeme. Hızını alamayıp Silivri'ye gitti, her şekilde sizi buradan çıkaracağız, fakat hangi yolla çıkmak istersiniz diyor. Kendini yasama ve yürütmenin yerine koyuyor, hem başbakana güvenmediğini söylüyor. Ben hayret ediyorum. Medya da buna teşne ediyor. Televizyon kanallara hangi kanala Feyzioğlu'nu çıkaracağını şaşırmış durumda.”

Yazık oluyor!

Feyzioğlu bir hukuksuzluğu gidermek için yola çıktı, ne garip, siz Ergenekon, Balyoz ve benzeri davalarda adil yargılanma olmadığını , içerdekileri hukuksuz olarak tutuklu veya mahkum olduğunu söyleyeceksiniz, hatta onların tutsak olduğunu söyleyeceksiniz, sonra Türkiye’nin en büyük yargı kuruluşu savunmanın örgütü  Türkiye Barolar Birliği  Başkanı “17 Aralık bu hukuksuzlukların giderilmesi için bir fırsattır” deyip bir girişim başlatınca ona karşı ağır eleştiriler yönelteceksiniz, bu büyük bir haksızlıktır.

Kim bu haksızlıkları yapanlar?

 
CHP ve Kılıçdaroğlu, sonra, milletvekili hükümlü olan MHP..

MHP, tam nahak yere saldırıyor. MHP’nin gerekçesi; Feyzioğlu’nun teklifinden Öcalan’ın yararlanacağı , oysa öneri 5 Temmuz 2012 ve sonrasını kapsıyor.

Adalet ertelenemez..

Ortada bir hukuksuzluk varsa, siz bu davalarda adil yargılanma yok diyorsanız, deliller uyduruldu, hukuki tanı yanlış diyorsanız, adaletin tecellisini hiçbir bahane ile erteleyemezsiniz... Adalet ertelenemez.

Ne diyor ünlü İtalyan hukukçu?

“Bir kişinin içerde haksız olarak kalmasına dışarda bin suçlunun serbest dolaşmasını tercih ederim.”

Siz  içeride binlerce insan haksız olarak tutulurken; hükümet yolsuzluk yaptı, şimdi bu haksız tutuklulukları konuşmayalım, gündemi değiştirmeyelim demekle büyük bir haksızlık yapıyorsunuz.

Ülkeye, adalete yazık oluyor, ayıp ediyorsunuz.

Rahmi Ofluoğlu