Mehmet Barlas bugünkü yazısında Teröristbaşı Gülen’in sahtekarlıklarına geniş yer ayırdı. Dini konularda sürekli olarak örgüt üyelerini kandıran Gülen, kıyametin tarihini vererek dini suiistimalde ve sahtekarlıkta sınır tanımadığını göstermiş.

İŞTE MEHMET BARLAS'IN YAZISINDAN BAŞLIKLAR

Gülen'in bir numaralı şüpheli olduğu davada tutuksuz sanık eski Teğmen A.O., ifadesinde, "Bir gün Yavuz Aydın (FETÖ'nün sözde sorumlularından) bana, örgüt elebaşı Gülen'in 2186'da kıyametin kopacağını söylediğini dile getirdi" demiş. Örgütle çocuk yaşta tanıştığından bazı şeyleri sorgulayamadığını ancak yaşı ilerledikçe birçok durumun farkına vardığını, FETÖ'nün sürekli tedbir uygulamasından rahatsız olduğu için örgütten soğuduğunu söyleyen A.O., şöyle konuşmuş:

Allah'ın sevgili kuluymuş 
"- Bir gün Yavuz Aydın bana, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in 2186'da kıyametin kopacağını söylediğini dile getirdi.
Ben de 'Gülen bunu nasıl bilebiliyor' diye sorduğumda, Aydın buna cevaben, 'Fetullah Gülen, Allah'ın sevgili bir kulu olduğundan bunu bilir' dedi. Bu cevaptan sonra kandırılmış olabileceğimi düşündüm. Aydın'ın, örgütten kopanlar için de 'Bunlar hizmeti sattılar' tarzında cümle kurduğunu duydum."

https://www.sabah.com.tr/gundem/2018/01/19/feto-sahtekari-kiyametin-tarihini-bile-vermis