'cü alçaklar kamufle olabilmek için yeni taktikler geliştirdi. Alkollü mekanlarda buluşan örgüt üyeleri 3-4 kişilik gruplar şeklinde toplanıyor. Elebaşı Feto'nun Eagle üzerinden gönderdiği talimatlar ile yeniden yapılanmaya çalışıyorlar.Peş peşe ağır darbe alan 'nün mahrem imamlarının yakalanmamak için alkollü lüks restoranlarda ve barlarda buluşmaya başladığı ortaya çıktı. 'de, FETÖ'nün aranan örgüt üyelerinin saklandığı "Gaybubet" evlerinden sorumlu olduğu belirtilen imamı, 7 evin adresini polise verdi.  ve emniyet "Gaybubet" evlerini 3 ay takibe aldı. Araştırmalarda, terör örgütünün İzmir'de halen aktif olarak faaliyetler yürüttüğü, himmet topladıkları ve Gülen'in talimatlarını paylaştıkları belirlendi. Eagle'ın yeni versiyonu gizli bir haberleşme programı kullanan FETÖ'cüler deşifre olmamak için 3-4 kişilik gruplar oluşturdu.

TALİMATLAR EAGLE'DEN Gülen'in Eagle üzerinden gelen talimatlara göre hareket eden örgütün sözde Ege imamı ve bir grubun bir barda buluşmaları ise polisin fiziki takibine yakalandı. FETÖ yapılanmasındakileri 3 ay boyunca adeta gölgeleri gibi takip eden polis, sözde Ege mahrem imamı Süleyman K.'nın ve bazı üst düzey yöneticilerin, dikkat çekmemek için içkili mekanlarda yaptıkları buluşmaları an be an görüntüledi.

LÜKS YAŞAMLARI DİKKAT ÇEKİYOR"Ege Bölge İmamı" Süleyman K. (49) ve eşi N.K. ile örgütün "Al-i Heyet" olarak adlandırdığı yapıda Gülen ile birlikte yer alan Barbaros Kocakurt'un yeğeni M.T.K, sözde Gaziemir sorumlusu S.D. ile Uşak ve Samsun eski il imamlarının da olduğu 41 şüpheli, adliyeye sevk edildi

.KİRA 5 BİN LİRAYI BULUYOR Örgüt için himmet adını verdikleri para toplama faaliyetlerine devam eden zanlıların, bu paraları lüks yaşamları için harcadıkları da belirlendi. Kalabalık site içlerindeki lüks rezidansları kiraladıkları belirlenen örgüt üyelerinin, kirası dövizle ödenen ve 5 bin lirayı bulan bu dairelerde buluştukları, pahalı elbiseler giydikleri, yakalanmamak için de aşırı harcamalar yaptıkları tespit edildi.

ÖRGÜTÜN YENİ İSİMLERDEN HABERİ YOK!Örgütün üst yönetiminin, diğer örgüt üyelerinden bile gizlendiği, yurtdışına kaçan eski Ege imamı Bekir Baz'ın yerine atanan sözde Ege imamı olan Süleyman K'den çok az örgüt üyesinin haberdar olduğu belirtildi. Operasyon kapsamında Gülen'in "kamufle olun" talimatı verdiği belirlendi. Şüphelilerden 12'sinin gaybubet evlerinde sahte kimlikle kaldıkları belirtildi.

53 KİŞİDEN 48'İ YAKALANDISoruşturma kapsamında 22 Kasım'da İzmir merkez olmak üzere Kayseri, Uşak, İstanbul, Ankara ve Gaziantep'in aralarında bulunduğu 10 ildeki baskında 48 kişi gözaltına alındı. (Takvim)

https://www.sabah.com.tr/gundem/2017/12/05/feto-pub