Faut Avni Twitter'dan Yazdı!

Fuat Avni, Merkez Bankası konusunda büyük bir kriz yaşandığını ve Merkez'in yönetiminin ele geçirilmeye çalışıldığını iddia etti.

Twitter fenomeni Fuat Avni, attığı son tweetlerle gündem yaratacak. Erdoğan-Davutoğlu arasındaki gerilimin artık ayyuka çıktığını öne süren Fuat Avni, Saray avanelerinin Davutoğlu’na karşı sürekli fitneyi körüklediğini söyledi. Davutoğlu ile artık alay edilmeye başlandığını iddia eden Fuat Avni, Davutoğlu’na ‘David’ lakabını taktıklarını öne sürdü.

Fuat Avni, en önemli krizin Merkez Bankası’nın yönetiminde yaşandığını öne sürdü ve Erdem Başçı’nın, Abdullah Gül ve Ali Babacan’ın adamı olduğu gerekçesiyle görevden alınması için uğraşıldığını iddia etti. Merkez Bankası’nın yönetiminin ele geçirilmeye çalışıldığını söyleyen Fuat Avni, “Başçı’nın yerine, tam biatçı Murat Çetinkaya, Ahmet Faruk Aysan, Şakir Ercan Gül’den birinin getirilmesi planlanıyor” iddiasında bulundu. Fuat Avni ayrıca, “Merkez Bankası aile bankasına dönüşünce dolar da 4 tl olursa şaşırmayın. Zaten F…. de bunu arzuluyor” iddasında bulundu.

İşte Fuat Avni’nin attığı tüm tweetler

“DAVUTOĞLU’NA ‘DAVİD’ LAKABI TAKTILAR”

Başkanlık meselesi F….. ile Davutoğlu arasında krize dönüştü. Avaneler, Arınç’ın arkasında Davutoğlu’nun olduğunu rapor ettiler. Avaneler, F….. karşıtı fitneyi Davutoğlu’nun körüklediğini konuşuyorlar. Başbakan’ın Birleşik Krallığın adamı olduğunu söylüyorlar. İsrafsaray’da alay ederek Davutoğlan diye çağırdıkları Davutoğlu’na bugünlerde yeni bir lakap daha taktılar ‘David’.

F….., devletin tepe noktalarına yapılan atamalar konusunda dediklerinin yapılmamasından çok rahatsız. F….. avanelerine ‘Davutoğlu yurt dışına çıktığında, vekaleti Numan’a bırakır bırakmaz atama kararnamelerini bana getirin’ demişti. Davutoğlu’nun İsrafsaray’da köstebekleri var. F…..’in sözlerini duyduğundan beri vekalet bırakma konusunda çekinik davranıyor. İsrafsaray’da Fuat Avni’yi aramaktan usanan F….. ve avaneleri, şimdi de kim Davutoğlu’nun adamı onu bulmakla meşgul. İsrafsaray’da herkes birbirinden şüpheleniyor. Hepsi birbirinin arkasından konuşuyor. Paranoyak halleriyle bazen komik oluyorlar.

“TÜİK BAŞKANI İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI”

F….. atamalar konusunda inat ettiğinden aylardır hazine müsteşarı atanamıyor. Atamalardaki şartı, kayıtsız şartsız kendisine biat. Davutoğlu’ndan nefret eden Soylu, sevmediği bürokratları Davutoğlu’nun adamı, Gül’e yakın diye fişleterek İsrafsaray’a gammazlıyor. Soylu TUİK Başkanı Birol Aydemir için ‘Gül’ün adamı dediklerimizi yapmıyor’ deyince F….., Aydemir’in ipini çekti. F….., TÜİK Başkanı’ndan rakamları işlerine gelecek şekilde manipüle etmesini istedi. ‘Yapmayacaksa ayrılsın’ diye haber gönderdi. Aydemir’in bunu yapmayacağını, böylece ayrılmak zorunda kalacağını biliyordu. Aydemir emekliliğini isteyince F…..’in keyfi yerine geldi.

“MERKEZ BANKASI AİLE BANKASI HALİNE GETİRİLMEK İSTENİYOR”

En önemli kriz Merkez Bankası’nda yaşanıyor. F….., Gül ve Babacan’ın adamı denen Erdem Başçı’nın görevden alınmasını istiyor. Davutoğlu’nun Başçı’yı övmesi F…..’i çıldırttı. Ağzına gelen küfürleri savurdu. Merkez Bankası’nın kendi kontrolünde olmasını istiyor. F….., Merkez Bankası yönetimini ele geçirirse döviz kurları ve faizlerle oynayarak milyarlarca dolarlık servetine servet katacak. Başçı’nın yerine, tam biatçı Murat Çetinkaya, Ahmet Faruk Aysan, Şakir Ercan Gül’den birinin getirilmesi planlanıyor. Murat Çetinkaya Damat Berat’ın, Ahmet Faruk Aysan Bilal’in adamı. Merkez Bankası, aile bankası olacak. Merkez Bankası aile bankasına dönüşünce dolar da 4 tl olursa şaşırmayın. Zaten F….. de bunu arzuluyor.

“NE DAVUTOĞLU’NUN NE DE ŞİMŞEK’İN SÖZÜ GEÇİYOR”

Kritik atamalar konusunda ne Davutoğlu’nun ne de Şimşek’in sözü geçiyor.F….. ikisini de sıfırlamış. Tüm ipler İsrafsaray’ın elinde. Başkanlık konusunda denilenleri yapmazsa Davutoğlu harcanacak. F….., muhtemel bir indirme operasyonu için zemin çalışması yaptırıyor. F…..’in emriyle eski bakanlar B.Arınç, H.Çelik, S.Kılıç ve S.Ergin artık partinin hiçbir programına davet edilmeyecek.

“ONE MİNUTE İLE GÖZ BOYANDI”

F….., başkanlık hırsı ve ABD’yle arasının çok kötü olması yüzünden muhakemesini iyice yitirdi. Savaş dahil her çılgınlığa kalkışabilir. F….., arasının bozuk olduğu ABD ve Rusya’ya İsrail üzerinden etki yaptırmak istiyor. TEPAVcı Güven Sak’ı aracı olarak İsrail’e yolladı. F….. ’one minute’ diyerek halkın gözünü boyadı. Şimdi ise en iyi dostumuz İsrail diyerek süper güçleri etkilemeye çalışıyor.


http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/fuat-avni-merkez-bankasini-aile-bankasi-yapmaya-calisiyorlar-1081418/