İSTANBUL

Haliç Kongre Merkezi'nde meydana gelen finansal umumi kurulda uydurma düzlük Hamdi Yasaman, 'Kamuoyu ve camiadaki görüntü, bulunan yönetimin Galatasaray'ı güzel yönetmediği yönünde. Ben de ayrımsız kanaatteyim. Galatasaray'ın şu andaki yönetimi aşırı birlikte tomar vebal yapıp, yönetimde zafiyetler meydana getirmiştir' diyerek konuştu.

Galatasaray'ın aşırı şişman birlikte bellik bulunduğunu kaydeden Yasaman, 'Büyük değerlerimiz var. evvel dümen kurulunun bunları koruması lazım. Benim en aşırı gücüme giden, Fenerbahçe Kulübünün Başkanı, Galatasaray'a üzerine şişman birlikte hakarette bulunmuş oldu ve 'Galatasaray, şikeyi Türkiye'ye getiren kulüptür' dedi. Buna başkanın yanıtı olmadı, az küm etti. Neredeyse kusur dileyecekti. Bunun, aşırı şişman birlikte ödence davasına illet olması lazımdı. Galatasaray'ın kıymeti o denli şişman ki, bu tazminatın altından Fenerbahçe'nin kalkabileceğini zannetmiyorum' ifadelerini kullandı.

İşbecer'i istifaya çağırma etti

Hamdi Yasaman, Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer'in istifa etmesi icap ettiğini söyledi.

İşbecer'in 2015 Aralık'taki sedir müesses toplantısında yaptığı, 'Galatasaray fakirleşirken birtakımı şahıslar zenginleşmiş' açıklamasını hatırlatan Yasaman, şunları kaydetti:

'Yönetim kurulundan birlikte arkadaşımızın, 'Galatasaraylıların çokları zenginleşiyor, Galatasaray fakirleşiyor' demeci bildirme edilemez. Galatasaray'da tek kimsenin yolsuz yöntemsiz birlikte bilinçlilik yaptığını ne gördüm ne de duydum. Böyle birlikte bilinçlilik yoktur. Birçok reis bey ve dümen müesses üyesinin fakirleştiğini, çirkin bir hale düştüğünü gördüm lakin zenginleştiğini görmedim. Başkan'ın Galatasaray camiasından kusur dilemesi, bunu kail arkadaşın da istifa etmesi gerekmektedir. Galatasaray topluluğu hakeza birlikte şeyi bildirme edemez.'

Muhabir: Emrah Oktay

Kaynak: AA