ANTALYA

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, sergi alanında ramazan ayına özel uygulanan indirim kampanyası kapsamında saat 19.00'dan sonra yapılan ziyaretlerde 14-64 yaş arasındaki ziyaretçiler 60 lira yerine 30 lira, 14-25 yaş öğrenci ve 65 yaş üstü kişiler 20 lira, 8-13 yaşlarındaki çocuklarsa 10 lira ödeyecek.

İndirimlere ek olarak Turkcell ve THY'ye özel yüzde 50 indirim kampanyasından da yararlanabilecek. Böylece 30 liralık yetişkin bileti Turkcell ve THY indirimi de eklendiğinde 15 liraya inecek.

Müzekart sahipleri de 30 Ekim'e kadar bilet satış gişelerinde kartlarını göstererek bir defaya mahsus 2 günlük giriş bileti ya da iki sezonluk karta yüzde 50 indirimle sahip olacak.

Alternatif Turizm Etkinlikleri ve İşletmeleri Birliği (ALTİB) ile yapılan anlaşma kapsamında da birlik üyeleri bir kerelik iki günlük giriş biletini ya da 2 sezonluk giriş kartını yüzde 50 indirimli satın alabilecek.

EXPO'da ramazan coşkusu

EXPO 2016 Antalya sergi alanında 5 Haziran günü düzenlenen "Dostluk Korteji" ile başlayan ramazan etkinlikleri de ay boyunca devam ediyor. Geleneksel gösteri sanatlarından çocuk eğlencelerine kadar ramazana has tüm nostaljik etkinlikler her akşam 21.00'den 02.00'ye kadar sergi alanında ziyaretçilere sunuluyor.

EXPO 2016'daki ramazan eğlenceleri, iftarın ardından saat 21.00'de Kültür Sanat Sokağı ana sahnesindeki Karagöz-Hacivat gösterisiyle başlıyor. Ana sahnedeki eğlence meddahla devam ediyor. Kültür Sanat Sokağı'ndaki renkli ramazan eğlenceleri kapsamında ateşbazlar ise tehlikeli şovlarıyla nefes kesiyor. Birbirinden renkli saray kostümleriyle tahta bacaklar ise özellikle çocukların ilgisini çekiyor.

Muhabir: Mustafa Sağıroğlu

Kaynak: AA