Eski Savcı Gültekin Avcı'nın 21 Eylül'de tutuklandığı günden beri Twitter fenomeni Fuat Avni'nin de tweet atmadığını ileri süren, twitter tetikçisi Fuat Avni, Gültekin Avcı mı? diye sordu.

"Selam Tevhid Kumpası Soruşturması kapsamında tutuklanan eski savcı ve Bugün yazarı Gültekin Avcı tutuklandıktan sonra, algı operasyonları yapan twetter'daki fuatavni hesabı sustu.

21 Eylül'de kumpas kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Gültekin Avcı'nın içeriye alındığı tarihten itibaren Gülen Örgütü ile ilişkisi olan Fuat Avn isimli gizemli hesaptan herhangi bir tweet atılmadı.

FUAT AVNİ BAĞLANTILI MI?
Devlet içine sızan FETÖ elemanlarından alınan gizli bilgileri yaymak için oluşturulan ve bir grup tarafından yönetildiği düşünülen Fuat Avni isimli hesabın Gültekin Avcı tutuklandıktan sonra hiçbir şey yazmaması akıllara eski savcının Fuat Avni ile irtibatının olabileceği düşüncesini getirdi. 

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin görevini kısmen veya tamamen yapmasını engellemeye teşebbüs, terör örgütü yöneticisi olmak, siyasi ve askeri casusluk suçları kapsamında tutuklanan eski savcı Avcı, daha önce yazdığı bir twette "Attığı tweetlere bakılacak olursa, Fuat Avni vatanı satanlarla-hainlerle mücadele içinde. Bir tek yalanının olmaması bile güven telkin ediyor" diye yazarak bu operasyonel hesabı savunmuştu. 

Hatta hızını alamayıp "Fuat Avni'den önce asrın casusu İngiliz MI6 Sovyet Masası Şefi Kim Philby'di. Fuat Avni tüm ünlü istihbaratçıların defterini dürdü" diye yazmıştı.

http://www.cagdasses.com/guncel/24369/eski-savci-tutuklandigindan-beri-fuatavni-suskun