Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen Enerji Piyasaları Zirvesi'nde konuştu

Erdoğan: Daha çok şeyler dökülecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen Enerji Piyasaları Zirvesi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen Enerji Piyasaları Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan; burada yaptığı konuşmada, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra başta Emniyet ve yargının maruz  kaldığı hukuksuz uygulamaların devamının geleceğini kastederek yargıya talimat gibi mesajlar verdi.Erdoğan, "Şunu da buradan söyleyeyim, daha çok şeyler dökülecek." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın yargıya talimat içeren bu sözlerinden sonra akıllarda şu soru işareti oluştu: "Cumhurbaşkanı gizli şeylerin ortaya çıkacağını nereden biliyor"

İşte Erdoğan'ın adeta yargıya talimat gibi mesajlar içeren konuşmasının bazı satır başları;

"Nasıl dün Gezi'nin, 17-25 Aralık darbe girişiminin aslında ne olduğu ortaya çıktı, çıkıyor. Şunu da buradan söyleyeyim: Daha çok şeyler dökülecek. Eteklerde daha çok gizli şeyler var, hepsi dökülüyor, dökülmeye devam edecek. Bütün bunlar karşısında gerekeni yapıyoruz, yapacağız." dedi.

17-25 Aralık darbe girişiminde hedef alınan isim ve firmalar gerçek niyeti ortaya koydu. Çözüm sürecine yönelik provokasyonların bir kısmında gerisinde benzer defterin olduğunu biliyoruz. Açık ve net söylüyoruz Türkiye ekonomi ve demokraside gelişmeye ve ilerlemeye devam edecektir.

"DAHA ÇOK GİZLİ ŞEYLER ORTAYA DÖKÜLECEK"

Nasıl dün Gezi'nin, 17-25 Aralık darbe girişiminin aslında ne olduğu ortaya çıktı, çıkıyor. Şunu da buradan söyleyeyim: Daha çok şeyler dökülecek. Eteklerde daha çok gizli şeyler var, hepsi dökülüyor, dökülmeye devam edecek. Bütün bunlar karşısında gerekeni yapıyoruz, yapacağız.


SAMANYOLUHABER

http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Erdogandan-yargiya-talimat-gibi-mesaj/1071373/