NEW YORK

Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve kapsamında programlarına devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın ev sahipliğinde verilen resepsiyona iştirak etti.

Resepsiyon sonrasında ellerinde Türk bayrakları bulunan ABD'de yaşayan Türkler, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı konakladıkları otelin çevresinde bekledi.

Erdoğan çifti Türk vatandaşları ile fotoğraf çektirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, otele gelişlerinde kendilerini bekleyen Türk vatandaşlarının yanına gitti. Burada Türk vatandaşlarına selam veren Erdoğan çifti, onlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan'ı bekleyenler arasında bulunan AK Parti Kuzey Amerika Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Levent Ali Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Hoş geldin" demek ve "Dünya 5'ten büyüktür" mesajını paylaştıkları için otelin bulunduğu yere geldiklerini söyledi.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir grup Türk vatandaşı tarafından otelin önüne bir tepsi baklava getirildi ve çevrede bulunanlara dağıtıldı.

Muhabir: İlkay Guder

Kaynak: AA