Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, 'Tayyip Erdoğan düşmanı olacağım derken, bu vatana, aziz millete ihanet ediyorlar. Ama hiç kimsenin şüphesi olmasın, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan o kadar ucuz değildir, herkes bu vatanda yaptığı ihanetin bedelini ödeyecektir' dedi.

Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ayın söyleşisi etkinliğine katılan Küçükyılmaz, dünyanın en zor coğrafyasının Anadolu toprakları olduğunu, bu topraklar üzerinde yüzyıllar boyunca iktidar olmanın ve kalmanın bir o kadar zor olduğunu belirtti.

Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı sıkıntıların altında dış güçlerin yanı sıra içeriden de ortaya çıkan sorunların yattığını vurgulayan Küçükyılmaz, özellikle son yıllarda yaşanan bazı olaylarla bunun açık bir şekilde görülebildiğini bildirdi.

Halk iradesine, halkın seçtiği iktidara inanmak istemeyen bir grup bulunduğunu ifade eden Küçükyılmaz, 'Bugün bu grup o kadar ki 'Türkiye'yi Tayyip Erdoğan yöneteceğine, Türkiye büyümesin' diyecek kadar cahilane bir düşünceye sahip. Bu insanlar Tayyip Erdoğan düşmanı olacağım derken, bu vatana, aziz millete ihanet ediyorlar. Ama hiç kimsenin şüphesi olmasın, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan o kadar ucuz değildir, herkes bu vatanda yaptığı ihanetin bedelini ödeyecektir' diye konuştu.

Çözüm Süreci

Küçükyılmaz, konuşmasında Çözüm Süreci'ne de değinerek, sürecin ülkede herkesin kardeşçe, barış içinde yaşaması için başlatıldığını, bu süreçte hiç şehit cenazesi gelmediğini ancak bundan rahatsızlık duyanların sürece silahla cevap verdiğini anlattı.

'Halk kimin diktatör olduğunu biliyor'

Türkiye'de son 15 yılda birçok değişim yaşandığını, bu değişimlerin başında da cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi olduğunu anımsatan Küçükyılmaz, ancak bazı çevrelerin halkın iradesine saygı göstermeyerek, milletin seçtiği Cumhurbaşkanı'na 'Diktatör' diyecek kadar halkın gözünde küçüldüklerini kaydetti.

Mücahit Küçükyılmaz

'Aynı güruh yıl geçse de devir değişse de düşüncesini değiştirmiyor. Dün Sultan Abdülhamit için 'Despot' diyenler, bugün halkın seçtiği Cumhurbaşkanına 'Diktatör' diyorlar. Maalesef her şey değişse de bu düşünce değişmeyecek. Ama halk kimin diktatör, kimin halkın yanında olduğunu çok iyi biliyor' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA